Zvao je majkom, ljubavnicom i sestrom: Dajana Ros o Majklu Džeksonu i pedofiliji

Autor:

25.03.2019 16:49

Foto:

Foto:



Dajana Ros još je jedna slavna osoba koja brani Majkla Džeksona, nakon što je Barbra Strajsend povukla izjave koje su ostavile dojam da s izraženom naklonošću odobrava postupke pokojnog pevača, prenosi britanski Independent.

Barbra Strajsend razgnevila javnost komentarom o žrtvama Majkla Džeksona: Silovanje ih nije ubilo

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели redcheetahnews (@redcheetahnews24) дана 25. Мар 2019. у 1:12 PDT

Ros je na tviteru objavila nekoliko poruka. Među njima su stihovi tekstova njenih pesama. Pevačica je napisala i da će nastaviti da pruža podršku svom preminulom prijatelju.

 

- Ovo mi je jutros na srcu. Duboko verujem da je Majkl Džekson bio i da je još uvek veličanstvena i neverovatna sila, kako za mene tako i za brojne druge - napisala je Ros, te dodala velikim slovima stih iz jedne svoje pesme: "Stop in the name of love" (Prestanite u ime ljubavi).

Ros (74) i Džekson bili su vrlo bliski tokom pevačevog života. Njihovo prijateljstvo započelo je još sedamdesetih u doba najveće popularnosti američke diskografske kuće Motaun, a trajalo je sve do njegove smrti 2009. godine.

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ms.Ross (@dianarosss_) дана 23. Мар 2019. у 3:32 PDT

U svojim memoarima Džekson je napisao da je Dajanu Ros "istovremeno smatrao svojom majkom, ljubavnicom i sestrom". U testamentu ju je imenovao kao drugu starateljku svoje troje dece.

Suze na premijeri filma o kralju popa: Mučne ispovesti seksualnih žrtava Majkla Džeksona potresle publiku (video)

Strajsend (76) je zgrozila javnost nakon što je progovorila o dokumentarcu "Leaving Neverland" o Majklu Džeksonu i sve glasnijim šuškanjima o njegovoj pedofiliji. Osvrnula se na izjave Vejda Robsona (36) i Džejmsa Sejfčaka (41).

- Može se reći da su bili 'zlostavljani', verujem im, ali ta deca, kao što ste i sami čuli, bila su oduševljena što su tamo. Danas su obojica oženjeni i imaju decu..., tako da ih druženje s Majklom nije ubilo - rekla je Strajsend, šokiravši čitatelje lista 'The Times of London' bizarnom izjavom, ali tu se nije zaustavila.

Prerezala vene zbog oca? Paris Džekson u bolnici nakon pokušaja samoubistva

- Njegove seksualne potrebe su bile njegove seksualne potrebe, prouzrokovane genetski ili detinjstvom kakvo je imao. Žao mi je dece, žao mi je njega, ali krivim roditelje koji su deci dopustili da spavaju kod njega - kazala je.

Maja Gašić

Autor