Žizel Bundšen napunila 40. godina: Manekenka organizovala neobično slavlje (foto)

Autor:

21.07.2020 14:46

Foto:

Foto:



Manekenka proslavila jubilarni rođendan...

 

Žizel Bundšen nedavno je na svom Instagram nalogu podelila dirljivu poruku u susret slavlju povodom rođendana koji deli sa svojom sestrom bliznakinjom.

- Danas Peti i ja slavimo četiri decenije života na ovoj fenomenalnoj planeti. Koliko sreće imam što sam se rodila istog dana kad i moja sestra, ujedno i moja najbolja priajteljica - napisala je manekenka ispod serije fotografija i nastavila:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele) on Jul 20, 2020 at 8:34am PDT

- Veoma sam zahvalna svim ljudima koji su bili deo mog putovanja. Moj muž, porodica, prijatelji i mnogi drugi koje čak nisam stigla ni da upoznam su mi pružali toliku podršku svih ovih godina. Takođe sam zahvalna i na svim iskustvima koja su me oblikovala u ovo što sam danas. Puno mi je srce. Radujem se ovom novom poglavlju života.

Nekoliko dana ranije, Bundšen je objasnila i kako planira da proslavi svoj jubilarni 40. rođendan. Ona je odlučila da zajedno sa porodicom i prijateljima zasadi 40 000 stabala kako bi doprinela spasavanju Amazonske šume u Brazilu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele) on Jul 18, 2020 at 7:20am PDT

- Na ovaj način uzvratićemo planeti za sve njene poklone - objasnila je manekenka.

Osim rođendana, Žizel ovih dana slavi i to što je jedna od najuspešnijih modela svih vremena, a njen muž, Tom Brejdi nedavno je sklopio ugovor za prelazak u Tampa Bay Buccaneers ragbi klub, zbog kog će se slavni par najverovatnije uskoro preseliti na Floridu.

Ragbista je svojoj supruzi čestitao rođendan putem društvenih mreža i to stihovima iz pesme "You are sunshane of my life" Frenka Sinatre.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tom Brady (@tombrady) on Jul 20, 2020 at 5:56am PDT

goran.anicic

Autor