Život (ne) mora da bude komplikovan: Glumica Tilda Svinton sa partnerom i dečkom pod istim krovom

Glumica Tilda Svinton (57) poznata po svom nekonvencionalnom životu i upečatljivom androgenom stilu odavno ne brine šta misle drugi. Većinu vremena živi u gradu Nairnu na severu Škotske, a kad joj se dogodila ljubav s 18 godina mlađim novozelandskim slikarom Sandrom Kopom svoj život je u potpunosti izmenila i to je bez prevelike drame saopštila svom nevenčanom suprugu, umetniku Džonu Bajrneu s kojim ima dvoje blizanaca, Havijera i Honor.

Skandal u Kanu: Nezadovoljna publika prekinula projekciju filma “Okja”


Slavna glumica i njen dečko Sandro upoznali su se 2004. na setu filma ‘Hronike iz Narnije: Lav, veštica i ormar’, a par je izazivao čuđenje jer su nekoliko godina živeli pod istim krovom s njenim bivšim partnerom kako bi on mogao da učestvovuje u odgoju njihovih blizanaca Havijera i Honor koji sada imaju dvadeset godina.

Tilda je uvek insistirala da to nije ništa nekonvencionalno te da ih Džon, uprkos tome što se odselio, redovno posećuje.

Sve je to poprilično dosadno. Otac moje dece i ja smo vrlo dobri prijatelji, a ja sam sada u srećnoj vezi s drugim. I svi smo prijatelji. Život ne mora da bude komplikovan. Moraš da imaš saosećanja i ne kriviš sebe kada se stvari zakomplikuju – izjavila je glumica u intervjuu, piše Azra.

Autor: Gloria.rs
Foto: Guliver/ Getty images/ Instagram
Podelite sa prijateljima:
Tagovi