Želi da pomogne sebi i drugim obolelim ljudima: Olivija Njutn Džon prodaje odeću iz filma “Briljantin”

Olivija Njutn Džon (71) nada se da će prodajom predmeta iz svoje duge karijere na aukciji sakupiti novac za lečenje od raka. Na aukciji će biti ponuđena i crna kožna jakna koju je nosila u filmu “Briljantin”.


Aukcija se održava na Bevrli Hilsu, a jakna iz Briljantina ponuđena je za 200.000 dolara. Na aukciji će pored jakne biti i 500 drugih predmeta. Najdraže komade odeće i nakita prema njenoj želji zadržaće njena ćerka.

Pevačica i glumica rekla je za agenciju dpa da će veliki deo novca donirati za bolnicu koju je osnovala u Melburnu u Australiji.

Zvezdi kultnog filma rak dojke dijagnostifikovan je 1992. godine, a prošle godine bolest se vratila u obliku tumora u donjem delu karlice.

– Uopšte nisam tužna i odvojiću se od tih stvari. To su samo stvari, i pokušavam da ne budem vezana za stvari. Zadržaću u sećanju lepe uspomene i fotografije – poručila je Njutn Džon.

Britansko-australijska glumica tumačila je lik Sendi u filmu “Briljantin”. Glumila je naivnu plavušu koja se zaljubljuje u opasnog momka Denija, kojeg glumi Džon Travolta.

Autor: gloria.rs
Foto: guliver/getty
Podelite sa prijateljima:
Tagovi