Zdravko Čolić o ćerkama: Obe su sjajne, ali Una je na mene, ne drži je mesto

Najveća pop zvezda u regionu Zdravko Čolić (65), čija blistava karijera traje više od 40 godina, važi za neprikosnovenog miljenika dama. Njegov privatni život već decenijama intrigira javnost, a posebno od kada se oženio i dobio ćerkice.

Popularni Čola tek s vremena na vreme otkrije neki detalj iz svog porodičnog života, pa je tako za “Novosti” pričao o ćerkama – Uni i Lari.


– Una ima 16 godina i potpuno je na mene. Ali ambicija koja je mene držala – da budem najbolji đak, najbolji u skoku udalj, najbolji na sto metara i na kraju jedan od najboljih studenata sa prosekom 8,6, veća je nego njena i cele njene generacije. Una je sjajna i pametna, baš kao i mlađa devojčica Lara. Nisam strog roditelj i to mi je jedini problem. Danas sredina više utiče na decu i omladinu nego kuća. Škola je jedan edukator, grad drugi, tu su sportski klubovi, kafići… Una je ista kao ja, ima moju genetiku i energiju, ne drži je mesto. Supruga to ne može da razume, ona ima tu strogoću, a ja se nalazim između dve vatre. Kaže mi jedan čovek koji ima dva sina: “Joj, Čola, imam dva sina, ti dve ćerke, ali tebi je teže.” To jeste malo problem, pogotovo tati koji se bavi ovim poslom – kaže pevač.

Autor: Gloria.rs/M.G.
Foto: Antonio Ahel/ATA images
Podelite sa prijateljima:
Tagovi