Zašto je Melanija Tramp sestru Ines uključila u predizbornu kampanju svog supruga (foto)

Autor:

14.02.2017 17:22

Foto:

Foto:



Prva dama Amerike nikada nije krila da je veoma bliska sa svojom, četiri godine starijom, sestrom Ines Knaus. Sestre su jedan veći period u mladosti živele zajedno u Sloveniji. Najpre su sa ocem Viktorom delile iznajmljeni stan, a zatim im je on kupio drugi u kom su živele samo njih dve.

Od početka kampanje Donalda Trampa, Melanija je stariju sestru uključila u predizborne aktivnosti, te je Ines intenzivno učestvovala u "prepucavanjima" sa njenim bivšim momcima, koji su izlazili u javnost sa pričama o Melaniji Tramp, tada još uvek Knavs.

Nije novac: Melanija otkrila zbog čega se zaljubila u Trampa

Prva dama Amerike promenila je još tada prezime u Knaus, navodno radi lakšeg izgovora, ali je i njena sestra uradila isto, novodi Blic Puls.

Ines Knaus danas živi i radi u Njujorku, a usput svakodnevno na svom fejsbuk profilu "radi" i na promociji lika i dela svoje mlađe sestre Melanije.

Sestre Knavs imaju i polubrata sa očeve strane, kog nikada nisu upoznale, a koji je tokom predizborne kampanje ispričao medijima kako bi voleo kada se izbori završe da sa sestrama i ocem ode na piće.

Prva dama to (ne)nosi: Crvena haljina Melanije Tramp uzburkala javnost (foto)

Sudeći po fotografijama Melanija i Ines, iako rođene sestre, nemaju mnogo fizičkih sličnosti, ali oni koji ih dobro poznaju tvrde da im sestrinske ljubavi nikada nije nedostajalo, te su i danas u veoma bliskom odnosu.

Sestre Knavs su iz malog mesta Sevnica u istočnoj Sloveniji, koje je u nekadašnjoj Jugoslaviji bilo poznato kao centar tekstilne industrije. Mlađa sestra, danas prva dama Amerike, sa 17 godina napustila je rodno mesto i otišla u Ljubljanu, gde je upisala studije arhitekture.

Predskazana budućnost: Melanija je još 1993. imala ulogu prve dame Amerike

Kolege sa fakulteta pamte je kao tihu i povučenu devojku koja je na studentskim žurkama uglavnom sedela i ćutala. Lepa Melanija tada se već pomalo bavila manekenstvom, a sa 22 je izabrana za prvu pratilju mis Slovenije. Ubrzo zatim odlazi u Milano da se bavi modelingom. Lepa i sjajno građena, imala je velikog uspeha.

Radila je sa slavnim fotografima Helmutom Njutnom i Marijom Testinom, njene slike krasile su naslovnice magazina kao što su “Vogue”, “Harper’s Bazaar”, “Vanity Fair”, “Elle”, “Allure”… U jesen 1998. na njujorškoj Nedelji mode bila je pozvana na neki afterparti. Tu se zatekao i slavni biznismen Donald Tramp, za koga se sedam godina kasnije i udala u Vest Palm Biču na Floridi. To venčanje je proglašeno najglamuroznijim dotad u 21. veku, a na njemu je mlada bila u venčanici s potpisom “Dior” koja je koštala – dvesta hiljada dolara! Godinu dana kasnije rodio im se sin Baron.

Komentari. (0)

Loading