"Zastanite i podignite čašu": Porodica Džordža Majkla emotivnim pismom obeležila godišnjicu njegove smrti

Autor:

27.12.2017 22:03

Foto:

Foto:



Pop zvezda Džordž Majkl preminuo je prošle godine na katolički Božić, a njegov otac Džek i sestre Joda i Melani, povodom tužne godišnjice, na pevačevom sajtu objavili su emotivno pismo.

Odlazak u legendu na Božić: Tužna godina bez Džordža Majkla

Džordž Majkl preminuo je 25. decembra 2016. u 54. godini usled srčanih problema. Sahranjen je tek krajem marta u uskom krugu porodice i prijatelja na severu Londona, posle višenedeljne istrage koja je pokazala da je umro prirodnom smrću.

Porodica pokojnog muzičara obeležila je prvu godišnjicu smrti jednog od naznačajnijih muških vokala, a uz njegovu sliku iz detinjstva između ostalog su napisali:

A Christmas message for you all from George's family... • www.georgemichael.com

Објава коју дели George Michael (@georgemofficial) дана 22. Дец 2017. у 11:19 PST

- Jog (Džordž), koji je voleo Božić i uvek se nadao da će pasti sneg, želeo bi da svi vi koji ste ga voleli i divili mu se, da zastanete na trenutak, podignete čašu, uživate u njegovoj muzici i setite ga se sa radošću, i potrudite se da provedete što više vremena sa porodicom i prijateljima, i cenite to.

Omaž prijatelju: Kejt Mos snima dokumentarac o Džordžu Majklu

- Jog je delio svoju muziku sa svima nama... i mnogi od vas koji ste duboko povezani sa njegovim tekstovima i u svojim životima čuvate ta važna osećanja i reči u sebi, znajte da su to često stvari koje se najteže izgovore naglas - navodi se u pismu Majklove porodice.

- Pa, ako možete, u njegovu čast ove godine, udahnite duboko i naglas recite: "Volim te"... Mi svi mislimo da imamo vremena za to, zar ne? Ali, ipak, vreme vam ističe...