Zanosna Danijela Dimitrovska drastično promenila imidž

Autor:

21.10.2016 20:23

Foto:

Foto:



Kažu da žena menja frizuru onda kada želi da ostavi jedan deo života za sobom i krene dalje. Međutim, čini se da ovo nepisano životno pravilo ne važi za zasnosnu manekenku Danijelu Dimitrovsku.

Ona je u skladnom braku sa šarmatnim voditeljom Ognjenom Amidžićem već pune četiri godine a njihovu sreću upotpunjuje trogodišnji sin Matija.

Jedna od najlepših žena sa našeg podneblja je i uspešna poslovna žena kojoj je modeling obeležio život. Oduvek je negovala prirodan izgled i retko smo mogli da je vidimo našminkanu, jer je računa o izgledu vodi na drugačiji način.  Neguje se, pije puno vode i ne propušta fizičke aktivnosti, jer smatra da čovek mora prvo da bude zdrav iznutra.


Često su je kritkovali da je premršava, a Danijela se zadovoljno smeškala jer nije imala potrebu ništa da promeni na sebi, sve do sada.

Naime, ona je na svom Instagram profilu predstavila svoj novi imidž. Svoju dugu, smeđu kosu koja joj je godinama zaštitni znak ona je prefarbala u plavo. Njeni prijatelji su oduševljeni ovom promenom, pa su joj gotovo svi poručili da sada izgleda mlađe i lepše.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading