Zamerila se majkama: Hajdi Klum zbog izazovne fotke na meti kritika (foto)

Autor:

04.08.2018 22:00

Foto:

Foto:



Manekenka Hajdi Klum (45) i njen 16 godina mlađi dečko, muzičar Tom Kaulic, letnji odmor provode na prelepoj Sardiniji.

Hajdi Klum i Tom Kaulic: Ljubav se ne može sakriti (foto)

Da li se provode sa Džordžom i Amal Kluni, koji su takođe na ovom ostrvu na kom glumac snima mini-seriju "Catch 22", nema dokaza, ali reklo bi se da im društva ne nedostaje...

Razigrana elegancija za romantični izlazak sa Džordžom: Amal Kluni u najpopularnijoj haljini ovog leta (foto)

 

Uživaju u sunčanju i kupanju, a paparaci vrebaju svaku priliku da uslikaju ovu zanosnu majku četvoro dece u kupaćem kostimu.

 

 

Hajdi Klum uživa s novim dečkom: Slike u toplesu obišle svet (foto)

Bivša članica "Viktorijinih anđela" je ponosna na zavidnu figuru, ali verovatno nije očekivala da će je to dovesti u nevolje.

 

 

Razotkrivena: Kako je Hajdi Klum pokušala da zavara paparace (foto)

Na svom instagram profilu je objavila vrlo izazovnu fotku, i dok su muškarci hvalili njen izgled, dobila je i opasne kritike i to od mama...

 

Објава коју дели Heidi Klum (@heidiklum) дана 4. Авг 2018. у 12:21 PDT

- Kako jedna majka da objasni ovu fotografiju i zbog čega je dozvolila da neko slika njenu zadnjicu koju treba milioni pratilaca (među kojima su i devojčice koje se ugledaju na nju) da vide? Da, ima zanosno telo, prelepa je, talentovana, nije mi namera da "hejtujem", samo ne razumem taj stav "sad ću da podignem zadnjicu uvis i onda me slikajte". Ali, ja nisam bogata i poznata, šta dođavola ja znam - napisala je jedna gnevna mama u komentaru uz fotku.

Maja Gašić

Autor