Zaludela planetu: Ko je zanosna brineta iz spota "Despacito"? (foto/video)

Autor:

14.10.2017 18:30

Foto:

Foto:



Ime Zulejke Rivere većini ljudi ne znači previše. Međutim, ako dodamo da je to atraktivna devojka iz spota za najslušaniju ovogodišnju pesmu i najpregledaniji snimak na „Jutjubu“ svih vremena, postaje kristalno jasno o kome je reč.

Malo se ko seća da je 30-godišnja portorikanska glumica, TV voditeljka, manekenka i plesačica Zulejka Rivera bila Mis Univerzum. Desilo se to u julu mesecu 2006. godine, u Los Anđelesu.

Tada je prvi put postala poznata u svetskim razmerama.

Iz „zaborava“ ju je izvukao sunarodnik Fonsi, tako što joj je dao značajnu ulogu u pratećem spotu za svoju numeru Despacito, početkom 2017.

Čini nam se da je Zulejka sada popularnija nego pre 11 godina.

Manekenstvo je Zulejkina prva ljubav – u svet mode ušla je sa 14 godina i relativno brzo je bila primećena od strane dizajnera latinskog porekla. Usledila je bogata međunarodna karijera, naslovne strane i veliki ugovori.


Nakon što je završila sa obavezama kao najlepša žena na planeti, posvetila se glumi, upisavši školu glume u Njujorku.

Prve uloge je ostvarila u meksičkim „sapunicama“ – debitovala je 2007. u seriji Dame Chocolate, u produkciji „Telemunda“. Ni čuvena „Televisa“ je nija zaobišla – 2014. godine se pojavila kao zla Vivijana Vivi Robles de Luhan u njihovoj seriji Cosita Linda.


Plesom se bavila pripremajući se za TV šou Mira Quien Baila. Bez obzira na to što nije pobedila, ti časovi plesa su pomogli nešto kasnije – njeno vrelo njihanje kukovima svakako je doprinelo da Fonsijev hit Despacito danas ima više od četiri milijarde i 14 miliona pregleda na Jutjubu.


Trenutno živi u Majamiju, gde gostuje u latino šou-programima, poput Un Nuevo Dia i Despierta America.

Poseduje i modnu liniju garderobe za tinejdžere, a nedavno je pokrenula i liniju kupaćih kostima pod nazivom "ZK".

Na Instagramu ima skoro milion pratilaca, koji željno iščekuju svaku novu sliku, svaki video-snimak – naročito one iz teretane. Zulejka „ne izlazi“ iz teretane, a njenih (skoro) milion pratilaca na „Instagramu“ jedva čeka ovakve snimke...


Poslednja dva, gde radi vežbe za trbušnjake, ruke, ramena, zadnjicu... napravila su „haos“ među obožavaocima.

- Ona je zver, spektakularno, nemam reči -  jedan je od komentara.

Lepotica ima i 5-godišnjeg sina Sebastijana Hozea Bareu Riveru sa Džej-Džej Bareom, bivšim bekom NBA ligaša Dalas Maveriksa.

Maja Gašić

Autor