Zakleli se na večnu ljubav: Alisija Vikander i Majkl Fasbender tajno se venčali na Ibici

Autor:

16.10.2017 17:31

Foto:

Foto:



Slavni holivudski par Alisija Vikander i Majkl Fasbender venčali su se tajno na Ibici u krugu najbližih članova porodice, prijatelja i kolega.

Iako njih dvoje nisu potvrdili informacije o venčanju, mediji prenose kako su juče izgovorili sudbonosno "da" na skromnoj ceremoniji na popularnom španskom ostrvu. Oni su viđeni s burmama na rukama u jednom španskom restoranu gde su bili česti gosti i prilikom letovanja proteklih godina.

-Detalji venčanja nisu bili poznati. Oni su samo rekli gostima da dođu na Ibicu gde su svi imali rezervisane sobe u hotelu - rekao je neimenovani izvor za Sun.

Објава коју дели Revista ¡HOLA! (@holacom) дана 16. Окт 2017. у 1:23 PDT

Sudeći prema fotografijama, novopečeni bračni par se posle venčanja dobro zabavljao s prijateljima na egzotičnoj plaži.

Švedska glumica i njen nemački kolega su zajedno tri godine, a upoznali su se na snimanju filma "The Light Between Oceans" 2004. godine. S obzirom na razliku u godinama jer Vikander ima 28 godina, a Fasbender 40, mnogi su osuđivali njihovu vezu, ali njih dvoje se nisu osvrtali na negativne komentare.

Oskarovac nije mnogo pričao o njihovoj vezi, ali prošle godine je rekao kako se oseća dobro zbog ljubavi koja mu se desila sa lepom glumicom.