Vujadin iznenadio Mirku za rođendan

Autor:

04.10.2016 13:09

Foto:

Foto:



Glumica Mirka Vasiljević  je 27. septembra proslavila dvadeset šesti rođendan, a taj dan se ispostavio kao vrlo važan za mladu glumicu.

Naime, Mirka je emisiji Bulevar B92, a upravo pred "divan dan", otkrila da planira da se konačno uda za svog dugogodišnjeg verenika fudbalera Vujadina Savića, sa kojim ima troje dece.

- Biće venčanja, nadam se uskoro. Tri godine sam bila trudna, a onda se posle toga svašta izdešavalo sa poslom, pa nikako nisam imala vremena da se posvetim tome. Ja kao svaka žena brinem o tome da sve od salvete do tanjira, izgleda savršeno - izjavila je tada Mirka.

A photo posted by 'savicvujadin' (@savicvujadin) on Sep 10, 2016 at 12:31pm PDT

A za sam rođendan, dobila je neverovatan poklon od svog budućeg muža, inače sina legende domaćeg fudbala Duleta Savića. Naime, bivši fudbaler Crvene zvezde je svojoj ženi kupio stan u vrednosti od čak trista hiljada evra, naveo je Srpski telegraf.

 - Mirka i Vujadin su i ranije pričali da treba da kupe nekretninu kako bi obezbedili sigurnu budućnost svojoj deci. Mirka je tada rekla da bi volela da to bude na Novom Beogradu jer je tamo mirnije i manja gužva. Vujadin je mesecima tražio stan i konačno je dobio dobru ponudu koju je iskoristio -  rekao je izvor blizak poznatom paru.

Jedna stara slika? #bordeaux

A photo posted by 'savicvujadin' (@savicvujadin) on Sep 22, 2015 at 3:17am PDT

Isti izvor je i otkrio zbog čega se Vujadin odlučio baš za ovaj stan:

- Cena kvadrata u ovoj zgradi iznosi 2.000 evra, pa je fudbaler za ovu nekretninu izdvojio 300.000 evra. Pored veličine i cene, Vujadinu je odgovaralo i to što zgrada ima jako obezbeđenje. 

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading