Vladimir Jelić: Jedva čekam da postanem tata

Autor:

16.03.2017 09:19

Foto:

Foto:



Voditelju drugog Dnevnika, najgledanije informativne emisije u Srbiji, Vladimiru Jeliću (41) život se u poslednjih godinu i po promenio iz korena. Upoznao je Novosađanku Jovanu (33), glumicu koja poslednjih nekoliko godina živi u Beogradu, zavoleo je, zaprosio i posle venčanja održanog u oktobru prošle godine sad očekuje rođenje sina krajem marta. U njhovoj vezi je, tvrde, sve teklo spontano i na vreme. Sreli su se zahvaljujući poslu, jer su bili angažovani na jednom projektu koji je radio zajednički poznanik, reditelj.

Milena Pavlović Čučilović: Zbog zamenjenih uloga u kući, danas nam najviše pati porodica

- Dopali smo se jedno drugome, razmenili telefone, počeli da se viđamo i vrlo brzo shvatili da smo se zavoleli. Kod nas je sve išlo postepeno i sve nam se dešavalo baš kad treba, bez nekog planiranja i forsiranja. Tako je i beba došla, kao normalni sled događaja. Nismo se ničime opterećivali, poput brojnih parova koji iz tog silnog iščekivanja i želje nikako ne uspevaju da se ostvare kao roditelji -rekao je voditelj za magazin "Gloria".

Kada je saznala da je u drugom stanju, Jovana je, kaže, za razliku od Vladimira, bila prilično mirna.

Irina Dečermić i Goran Šušljik – Intimni dnevnik bučne porodice

- Ja sam se baš obradovala, dok Vladimir za to nije imao vremena. Bio je oduševljen, ali odmah je počeo da planira kako da podignemo kredit i kupimo stan, vidimo gde ćemo i šta da razmestimo. On je Devica u horoskopu i vrlo mu je bitno da sve važne stvari budu završene i obezbeđene pre nego što beba dođe na svet. Ja sam želela da zapamtim taj trenutak, spoznaju da ću postati majka, nije mi bilo nimalo važno hoće li biti dečak ili devojčica, koju će školu završiti i koji fakultet upisati. Oboje jedva čekamo da postanemo roditelji, odnosno da upoznamo svoju bebu.

Otkako su saznali radosnu vest, promenili su neke dotadašnje navike. Sada ne idu često na izlete kao ranije, a morali su i da se posvete uređenju stana.

- Dobićemo dečaka i već smo odabrali ime, ali ćemo prelomiti tek kad ga budemo videli. Za sada u šali kažemo da imamo “radni naziv”. Čekanje je predivan osećaj, a svi koji imaju decu kažu mi: “Čoveče, i ne znaš koliko će ti se život promeniti kad dobiješ dete”. Odgovaram im da ne znam, ali da to jedva čekam. Spreman sam za taj momenat promene u kome će mi dete postati najvažnije, važnije od bilo čega drugoga u životu. Ti trenuci me baš raduju.

 

Komentari. (0)

Loading