Presrećni roditelji: Danijela Karić i Ivan Mileusnić na neobičan način saznali pol bebe (video)

Autor:

07.03.2019 15:33

Foto:

Foto:



Danijel Karić i Ivan Mileusnić nedavno su saopštili da će postati roditelji, a sada su pevačica i koreograf saznali pol bebe koja će za par meseci upotpuniti njihovu sreću.

Danijela Karić i Ivan Mileusnić: Stiže beba

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivan Mileusnić (@ivanmileusnic) on Jan 15, 2019 at 4:16pm PST

Danijela Karić i Ivan Mileusnić: Vreme je za bebu

Mekadašnju članica sastava D&D u kojem je bila sa sestrom od strica Danicom Karić početkom novembra prošle godine, dečko s kojim je bila u vezi godinu dana, je zaprosio na spektakularan način. Koreograf Ivan Mileusnić organizovao je pravi mjuzikl ispred Hrama Svetog Save u Beogradu, a lepa plavuša, odnedavno potpredsednica marketinga i odnosa sa javnošću u porodičnoj kompaniji, rekla je “da” uz omiljenu pesmu “All of Me” Džona Ledženda.

Posle rođenja dece, to mi je najradosniji dan u životu – rekla je tada za “Gloriju” Danijela, koja iz braka s fudbalerom Nikolom Martaćem ima desetogodišnjeg Filipa i osmogodišnju Moniku.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivan Mileusnić (@ivanmileusnic) on Feb 16, 2019 at 3:25pm PST

Samo par meseci posle neobične veridbe, naslednica porodice Karić je saznala da je trudna, a na originalan način im je saopšten pol bebe koju očekuju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivan Mileusnić (@ivanmileusnic) on Feb 1, 2019 at 5:01pm PST

Danijela Karić: Naše malo carstvo na kraju grada

Kada su probušili veliki balon na kome je pisalo "bata ili seka" iz njega je ispalo mnogo manjih balona u plavoj boji, a presrećni budući tata kome će ovo biti prvi naslednik video je podelio na društvenim mrežama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Danijela Karic (@danijelakaric) on Mar 6, 2019 at 2:49pm PST