Vilijam i Kejt je nisu zvali: Koga princ Hari i Megan očekuju na svom venčanju?

Autor:

07.02.2018 14:46

Foto:

Foto:



Venčanje princa Harija i Megan Markl zakazano je za 19. maj, a kako najavljuju iz Kensingtonske palate, zvanice će već početkom marta moći da očekuju pozivnice.

Megan Markl i princ Hari: Pola miliona funti za kraljevsko venčanje?

Pitanje koje kopka veći deo britanske javnosti, jeste da li će Harijeva tetka, bivša supruga princa Endrua  - Sara Ferguson prisustvovati venčanju...

- Očekuje se da će pozivnice za venčanje princa Harija i Megan Markl biti poslate već u prvoj nedelji marta. Uprkos glasinama koje tvrde suprotno, Sara Ferguson će dobiti pozivnicu i prisustvovati venčanju - otkrio je izvor iz palate i dodao - Hari je oduvak planirao da pozove Saru na svoje venčanje. On je vrlo blizak sa princezama Judžinijom i Beatris, a njihovu majku podjednako smatra porodicom kao i njihovog oca. Hari i Megan u potpunosti drže kontrolu nad spiskom zvanica i ni u jednom trenutku se u Palati nije postavilo pitanje da li Sara treba da bude pozvana.  Niko se tome nije opirao.

Veridba princeze Judžinije: Raskošan prsten po ugledu na slavne princeze (foto)

Nakon razvoda od princa Endrua, Sara je često izostavljana iz "porodičnih dešavanja", uključujući i venčanje princa Vilijama i Kejt. Njene ćerke, Judžinija, koja se i sama udaje u spetembru, i Beatris su naravno bile pozvane, a pojavile su se sa ocem.

Vojvotkinja od Jorka, što je titula koju je Sara dobila udajom za Endrua, svojevremeno je izjavila da joj je bilo teško što nije bila na venčanju Vilijama i Kejt, jer je želala da sa svojim ćerkama učestvuje u njihovoj sreći...

Maja Gašić

Autor