Viktor Troicki postaje tata!

Autor:

16.11.2016 11:23

Foto:

Foto:



Pripreme za predstojeću svadbu Viktora Troickog "poremećene" su na najbolji mogući način saznanjem da će ovaj teniser postati otac!

On i buduća supruga Aleksandra Đorđević će kako stvari stoje u maju postati roditelji.

Aleksandra se nalazi u trećem mesecu trudnoće i izvesno je da će za nju morati da se pripremi poseban meni na svadbi.

Par iako još ne zna kog je pola beba, uveliko bira ime.

- Viktor je neizmerno srećan što će postati tata. Od trenutka kada su saznali da će postati roditelji, bukvalno se ne razdvajaju, kako bi Viktor mogao da bude uz nju i uživa u prvim danima njene trudnoće. Ubrzo nakon što je Aleksandra zatrudnela, Troicki ju je zaprosio i svadba je zbog njenog stanja zakana za novembar - kaže neimenovani izvor blizak paru za Alo.rs.

https://www.gloria.rs/vesti/viktor-troicki-zaprosio-devojku-svadba-do-kraja-godine/

- Njih dvoje će u početku putovati zajedno na sve Viktorove turnire, a kada Aleksandra bude u poodmakloj trudnoći, moraće da se stacionira. Još uvek nije odlučila u kom će se gradu poroditi. Bez obzira na to u kojoj zemlji donese naslednika na svet, Aleksandra će prve dane majčinstva provesti u Beogradu kako bi joj majka i sestra bile blizu, da joj pomognu - objašnjava izvor.

- Aleksandra bi volela da Beograd bude porodični dom nje i Viktora jer bi tako mogla češće da viđa porodicu i prijatelje koji su u Srbiji. Troicki je načelno pristao na to, ali njega očekuju brojna putovanja u sezoni koja sledi, tako da gde god da mu bude dom, neće se dugo zadržavati. Njemu je najbitnije da beba bude zdrava, a o tome gde će živeti pustiće Aleksandru da odluči. S obzirom na to da već godinama zbog turnira putuje, nikada nije razmišljao o tome gde bi voleo da se usidri - kaže izvor.

Viktor i Aleksandra venčaće se 27. novembra u prestižnom beogradskom hotelu.

Agenti za venčanja koje je par angažovao uveliko su spremili svaki detalj velikog slavlja.

Osim što će na svadbi biti Novak Đoković, Janko Tipsarević i Nenad Zimonjić, a Biljana Tipsarević sprema mladinu venčanicu, kao i haljine za svekrvu i taštu.

Više detalja o svadbi tenisera i manekenke pročitajte u novom broju magazina Gloria.

Komentari. (0)

Loading