Viktor Savić: Ljudi koji se stide Srbije, koji ne mogu da pomognu, treba da idu odavde

Glumac Viktor Savić nedavno je sa kolegom Andrijom Miloševićem otvorio pozorište na Banovom brdu pod nazivom Teatar na brdu. Prva predstava “Šećer je sitan, osim kad je kocka”, a u kojoj pored njih dvojice uloge imaju i Aleksandra Tomić i Sloboda Mićalović, nedavno je imala premijeru, što je bio jedan  od povoda za Viktorovo gostovanje u emisiji Tanje Peternek Aleksić “TV lica… kao san normalan svet”.

Viktor Savić i Andrija Milošević: Lokalni heroji


Nekoliko fragmenata iz emisije, Savić je podelio na društvenim mrežama, a između ostalog izneo je mišljenje o temama o kojima ne govori često. Viktor je iskreno pričao o želji da svoju zemlju učini boljom, ali i o ljudima koji ne vide svoju budućnost u Srbiji.

Najstariji polaznici kampa: Viktor Savić i Aleksandar Radojičić u društvu sportske legende (foto)

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Viktor Savic a.k.a. Njezz 👾 (@_njezz_) дана

– Da imam novac, obezbedio bih svima koji žele da idu odavde. Jer nemoguće je nama koji želimo da popravimo nešto da to i uradimo okruženi ljudima koji se stide Srbije, ili je se groze – rekao je glumac i dodao da ta loša energija onemogućava promene nabolje.

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Viktor Savic a.k.a. Njezz 👾 (@_njezz_) дана


Viktor Savić o preživljavanju najtežih trenutaka u prošlosti

– Zato svima savetujem da idu, i da se, naravno vrate, kada mi malo sredimo ovde situaciju, onda će moći da uživaju. Ako ne možeš da pomogneš, onda je bolje da ideš – iskren je Savić.

Autor: Gloria.rs/M.G.
Foto: ATA images, Srđan Pajić
Podelite sa prijateljima:
Tagovi