Venčanje pod znakom pitanja: Kit Harington rasplakao verenicu i dobio ultimatum (video)

Autor:

10.10.2017 16:32

Foto:

Foto:



Planetarno popularna serija “Igra prestola” vinula je u zvezde neka nova lica, a svakako jedan od najpopularnijih glumaca ove epske-fantastike je Britanac Kit Harington (30).


Zgodni zavodnik rastužio je žene širom sveta kada je nedavno objavio da se verio sa svojom dugogodišnjom devojkom Rouz Lesli.

Ljubav buknula pred kamerama: Verili se Kit Harington i Rouz Lesli


Kit i Roz su se upoznali na setu "Igre prestola", a čak su u seriji glumili ljubavni par. Njemu je poverena uloga Džona Snežnog, pored Tajrona Lanistera (koga maestralno tumači Piter Dinklidž) najomiljenijeg lika ove epsko-fantastične serije. Rouz je tumačila divljanku Igrit.

Објава коју дели Rose Leslie (@roseleslie_got) дана 29. Авг 2017. у 8:55 PDT


I dok ostatak sveta iščekuje poslednju sezonu ove hit serije, srećni par planira venčanje. O tome kako se on i njegova verenica slažu, zgodni glumac je otkrio prilikom gostovanja u "Šou Džonatana Rosa".

Објава коју дели Kit Harington (@kitharingtonn) дана 25. Авг 2017. у 10:56 PDT


Tom prilikom je gledaocima ispričao i kako ju je jednom prilikom rasplakao, a prikazao je video koji to  dokumentuje...

Објава коју дели Rose Leslie (@roseleslie_got) дана 10. Окт 2017. у 5:35 PDT


Naime, Kit je veliki ljubitelj prvoaprilskih šala, pa je tako odlučio i da Rouz priredi jednu... U frižider je stavio voštanu odsečenu glavu, ali reakcija njegove verenica nije bila onakva kavoj se nadao. Glumica je vrisnula i briznula u plač.

- Moja porodica priređuje prvoaprilske šale, ali izgleda da njena ne. Posle toga bila je u suzama, a ja sam bio u fazonu: Apri-li-li-li... Nije baš dobro prošlo. Rekla mi je da ako ikada to ponovim, onda smo završili, a mislim da je time mislila i na brak - rekao je Kit.


U studiju sa njim je bila i američka glumica Liv Tajler, sa kojom Harington igra u novoj mini-seriji "Gunpowder", a koja je otkrila da se glumac svima na setu hvalio ovom neslanom šalom...
Maja Gašić

Autor