Veliki mesečni horoskop: Kome se smeše putovanja, a ko će pronaći ljubav?

Autor:

03.03.2019 10:30

Foto:

Foto:



Dok će neki pokušavati da izglade odnos sa partnerom, drugima će se nizati poslovne prilike... Pročitajte šta vaš horoskopski znak očekuje u martu!

Ovan (21. mart - 20. april)

Posao: Ovan uvek razmišlja o dobrim prilikama. Bez obzira na sve, tokom ovog meseca ćete imati dobre prilike za zaradu. Vaš vladar Mars u Jarcu – znaku karijere i vašoj prirodnoj kući uspeha, naglašava da biste tokom marta mogli da se okrenete kreativnom, umetničkom radu, koji će da vam donese dobru zaradu. Druga polovina meseca je odlična za sve Ovnove koji se bave komunikacijom. Međutim, retrogradni Merkur će imati ogroman uticaj na vas i izvući će na površinu sve nezavršene poslove, koje ćete morati da završite do kraja ovog meseca. Dakle, očekujte mnogo rada i angažovanja. Ukoliko planirate pokretanje novog posla, razmislite o saradnji sa osobom rođenom u znaku Bika, Blizanaca ili Vage.

Ljubav: Mart će biti plodonosan za sve slobodne Ovnove. S obzirom na to da zračite pozitivnom energijom, mnoge osobe će biti željne vašeg društva. Odličan mesec za stupanje u emotivni odnos sa Bikom, Vagom, Blizancem ili Lavom. Ovnovi koji su u vezi ili braku, tokom ove nedelje će uživati u komplimentima partnera. Ovnovi koji su u braku treba da odlože kupovinu nekretnine, renoviranje stana i slično, jer sada nije povoljan period za to.

Zdravlje: Mars u Jarcu je loše aspektovan, te donosi malaksalost, glavobolje… Moguće je da ćete tokom ovog meseca morati da krenete na neku terapiju.

Bik (21. april - 20. maj)

Posao: Mars vam donosi pozitivna dešavanja na poslovnom planu. Napokon ćete završiti sve započete poslove i postaviti ciljeve za naredni period. Odličan mesec za poboljšanje novčane situacije, ali i sklapanje novih poslova. Retrogradni Merkur bi mogao da vam donese poslovna putovanja, nove poslovne kontakte i saradnike. Svi Bikovi koji se bave prodajom ili saobraćajem mogu da očekuju veće novčane prihode. Ako imate saradnika u znaku Vodolije, dajte sve od sebe da ga/je ne izgubite.

Ljubav: Ženski pripadnici ovog znaka će tek krajem meseca upoznati ozbiljnog muškarca, koji zna šta želi, a kako je Mars u znaku Jarca, izvesno je da će to biti osoba koja traži ozbiljnu vezu i vernost. Muški Bikovi će pod uticajem ovog aspekta postati ozbiljniji i posvećeniji voljenoj osobi. Međutim, planete pokazuju i neracionalnost, tako da je moguće da ćete otkriti nešto značajno o voljenoj osobi.

Zdravlje: Umorni ste i neispavani, a to će se negativno odraziti na vaše zdravlje u martu. Moguć je drastičan pad imuniteta, a to će doneti prehlade i virusne infekcije.

Blizanci (21. maj - 20. jun)

Posao: Vaš vladar Merkur će od 6. marta da bude u znaku Ovna, a to najavljuje promene na poslovnom planu. Kada pričamo o promenama, prevashodno mislimo na pokretanje novog posla ili projekta. Svi Blizanci koji se bave trgovinom, prevozom, uvozom-izvozom i slično, dobiće nove prilike za zaradu. Međutim, uticaj Ovna će uneti određeni rizik u vaš život, pa vam savetujemo da budete posebno obazrivi u saobraćaju, prilikom potpisivanja dokumenta i slično – mogući su pehovi. U drugoj polovini meseca će retrogradni Merkur imati jak uticaj na vas, pa je mogući kraći zastoj u poslovanju. Ne brinite, jer to neće dugo potrajati, a ako ostanete smireni i pribreni, neće biti većih problema.

Ljubav: Blizanci koji su u vezi ili braku će morati mnogo više da se posvete partneru. Partner je prilično nezadovoljan vama, pa je često džangrizav, neraspoložen i nezainteresovan. Ukoliko želite da opstanete, neophodno je da ozbiljno popričate o svemu i da pokušate da pronađete rešenje za vašu situaciju. Slobodni Blizanci bi mogli da uplove u neku ljubavnu avanturu – vikendi su posebno povoljni za to. Ženski Blizanci će imati udvarače u zanku Lava, Škorpije ili Ovna, dok će muški Blizanci juriti osobu koja je neuhvatljiva i koja ne želi ništa ozbiljno. Blizanci koji imaju porodicu će tokom ovog meseca želeti da se osame, što može da pokrene lavinu pitanja i problema. Međutim, ako na vreme objasnite članovima porodice šta vas muči i zašto želite da se osamite, neće biti značajnijih problema.

Zdravlje: Potrebno vam je više fizičke aktivnosti i svežeg vazduha. Savetujemo vam da svakog dana provedete barem 30-45 minuta u prirodi.

Ostatak astro prognoze za mesec mart pričitajte OVDE!

Maja Gašić

Autor