Večiti neženja konačno stao na 'ludi kamen': Vlada Mandić se oženio!

Autor:

15.08.2020 15:21

Foto:

Foto:



Konačno pred oltarom

Proslavljeni srpski rukometaš Vlada Mandić je konačno odlučio da okuša sreću u bračnoj zajednici, nakon 6 dugih godina veze i troje prelepe dece sa Jasminom Trnavac.

Oni su sudbonosno da izgovorili u manastiru Hercegovačka Gračanica u Trebinju, ceremoniji je prisustvao mali broj ljudi, a medju svedocima bila su i njihova deca. Jasmina je za ceremoniju odabrala elegantnu belu haljinu, koja je savršeno istakla njenu figuru, dok se Vlada odlučio sa prostiju ali ništa manje elegantnu kombinaciju bele košulje, sa svečanim pantalonama.

Vlada Mandić otkrio kakve mere je uveo svojoj prelepoj ženi 

Par je istakao da im je brak samo formalnost. - Brak je za nas samo formalnost. Najvažnije je da su nam deca dobro i da uživamu u porodičnom skladu - istakli su za 'Hello'

- Jasmina i ja smo već šest godina zajedno. Dobro se slažemo, poštujemo i volimo, i to je jedino bitno. Nama papir ništa ne znači - dodao je Vlada.

Četvrti put tata: Vlada Mandić dobio sina

Par se upoznao spletom srećnih okolnosti kada je tadašnja studentkinja iz Sevojna Jasmina odlučila da stan iznajmi baš u Vladinoj zgradi, bila je to ljubav na prvi pogled. Nedugo zatim oni su počeli da žive zajedno, nakon čega su porodicu upotpunili sinovima Petrom i Savom te ćerkom Mateom.

 

Sudeći po slikama, mladi bračni par ne skida osmeh sa lica, i zaista izgledaju kao da uživaju jedno u drugome, a nama ostaje samo da im poželimo sreću u novoj životnoj avanturi.