Već prebolela razvod: Megan Foks utehu našla u zagrljaju poznatog repera

Autor:

17.06.2020 11:29

Foto:

Foto:



Prošlo je manje od mesec dana otkako su se Megan i Brajan razveli, a glumica je već viđena sa drugim muškarcem...

 

 

Glumica Megan Foks nedavno je potvrdila glasine o razvodu desetogodišnjeg braka. Svog, sada već bivšeg, partnera Brajana Ostina Grina, Megan je upoznala davne 2004. godine, kada su i počeli da se zabavljaju. Nakon dve godine veze, par se verio, a nakon manjih uspona i padova, 2010. godine odlučili su da svoju ljubav krunišu brakom. Megan i Brajan su sa javnošću neretko delili detalje svoje ljubavi, pa je poznato i da je glumica razvod od svog kolege zatražila još 2015., ali su ipak odlučili da se pomire pre rođenja njihovog trećeg deteta.

 

Pročitajte i... Megan Foks: Vreme je za razvod

 

U svom podkastu je Brajan objasnio da on i Megan žive razdvojeni već od kraja prethodne godine.

- Uvek ću je voleti. Znam da će i ona mene. Kao porodica smo izgradili nešto zaista lepo i posebno - rekao je Grin i dodao da će sa glumicom nastaviti da se viđa i provodi vreme, naročito za praznike i druga porodična okupljanja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Brian Austin Green (@arent_you_that_guy) on Sep 24, 2014 at 11:06pm PDT

- Naravno da nije prijatno kada vam se život menja. Prethodnih 15 godina sam stvorio određene navike i sada će one podleći promenama. Krećem se po nepoznatom terenu i to mi stvara čudan osećaj u stomaku. Ne želim da Megan i ja postanemo stranci. Ona mi je najbolji prijatelj već 15 godina i ne želim da izgubim to.

 

Pročitajte i... Megan Foks: Seksi mama nikoga ne ostavlja ravnodušnim (foto)

 

Iako od razvoda nije prošlo ni punih mesec dana, čini se da su i jedan i druga strana vrlo lako prežalile propast braka i nastavile svojim putem. Tridesetčetvorogodišnja glumica viđena je sa četiri godine mlađim reperom Mašin Gan Kelijem kako napušta restoran u Los Anđelesu. Spekulacije o njihovoj ljubavnoj aferi počele su još prethodnog meseca, nakon njenog gostovanja u Kelijevom spotu za pesmu "Bloody Valentine".

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Megan Fox (@meganfox) on May 20, 2020 at 10:08am PDT

Par se upoznao na snimanju filma u Portoriku, a izvor blizak glumici je za američke medije izjavio:

- Megan i Mašin Gan Keli rade zajedno na jednom filmu i dosta su se zbližili. Ona više ne živi sa Brajanom, tako da se veoma raduje ovom novom odnosu.

Bivši muž prelepe glumice takođe je prokomentarisao ove, sada već potvrđene navode o Meganinoj novoj vezi:

- Megan i ja smo pričali o njenom druženju sa Mašin Gan Kelijem. Za sada se i dalje samo druže, ali po onome što mi je prenela zaključio sam da je reč o finom mladiću. Verujem u njen sud. Uvek je donosila dobre odluke.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Colson ??‍♂️? the Blonde Don (@machinegunkelly) on May 23, 2020 at 4:37pm PDT


Brajana Ostina Grina američki paparaci su takođe nedavno uslikali u ženskom društvu, pa pretpostavljamo da su obe strane brzo prebolele razvod i odlučile da nastave sa svojim životom, ne obazirući se na prošlost.

goran.anicic

Autor