Važan datum u kraljevskoj porodici: Kraljica Ranija radost podelila sa celim svetom (foto)

Autor:

12.06.2018 17:37

Foto:

Foto:



Ona je jedna od najlepših pripadnica kraljevskih porodica sveta. Jordanska kraljica Ranija, koja se s punim pravom nalazi na listama najbolje obučenih žena i nosi titulu ikone stila, sa svojim pratiteljima i pratiocima na društvenim mrežama podelila je važan događaj. Lepa kraljica i njen suprug, kralj Abdulah II, slave 25. godišnjicu braka.

Skromna kraljica: Ranija oduševila modni svet haljinom od 325 dolara (foto/video)

Kako bi s celim svetom podelila važan trenutak svog života, jordanska kraljica je na Instagramu objavila fotografiju sa suprugom, kraljem Abdulahom II, i otkrila kako kraljevski par ima velik razlog za slavlje - 25. braka.

-Zahvalna što svaki dan mogu da provedem uz tebe. Srećna nam godišnjica - napisala je kraljica uz fotku.

Kraljica Ranija od Jordana: Prvi put bez ćerke (foto)

Par se upoznao na jednoj večeri 1992. godine, a venčali su se 10. juna 1993. godine u palati Zahran. Ranija je za svoj dan iz snova odabrala samo za nju kreiranu venčanicu s potpisom Brusa Oldfilda, a sve od tada javnost sa zanimanjem prati njene odevne kombinacije, koje su uvek očaravajuće i koje po nepisanom pravilu dobijaju pozitivne ocene modne kritike.

Nije nakit: Detalj bez koga se kraljica Ranija ne pojavljuje u javnosti

Svoje prvo dete, prestolonaslednika, princa Huseina, ranija je rodila 28. juna 1994. godine, a princeza Iman rođena je naredne godine 27. septembra. Princeza Salma rodila se 26. septembra 2000., a princ Hašim 30. januara 2005. godine.