Utopila se zvezda popularne serije?: Policija u potrazi za nestalom glumicom

Autor:

09.07.2020 14:20

Foto:

Foto:



Tragičan nestanak slavne glumice...

 

Glumica Naja Rivera nestala je na jezeru u Južnoj Kaliforniji, dok je njen četverogodišnji sin pronađen sam na brodu kojim su otišli na kupanje. U toku je policijska pretraga ovog područja, ali stručnjaci smatraju da se zvezda serije Glee utopila. Sin poznate glumice ispričao je nadležnim organima da je majku poslednji put video kad je skočila u vodu. Naji se od tog trenutka gubi svaki trag.

Glumica je navodno iznajmila brod u sredu, 8. jula, kako bi sa sinom obišla jezero Piru. Nakon četiri sata drugi brod je prolazeći tim putem zatekao Najinog sina kako sam spava na palubi, te su u pomoć pozvali policiju. Za glumicom je istog trenutka pokrenuta potraga koja uključuje ronioce, helikopter i dronove.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Naya Rivera (@nayarivera) on Jul 5, 2020 at 2:18pm PDT

Prema informacijama stranih medija, na brodu je pronađena jakna glumice Naje Rivere, a kako je njen sin, u trenutku kad ga je policija pronašla, spavao, odmah po nalasku odveli su ga na sigurno, kod porodice. Poslednja objava slavne glumice na društvenoj mreži Instagram upravo je fotografija sa njenim četvorogodišnjim detetom. Sina je glumica dobila u braku sa Rajanom Dorsejom, od koga se razvela pre dve godine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Naya Rivera (@nayarivera) on Jul 7, 2020 at 3:15pm PDT

goran.anicic

Autor