Uskoro stiže i prinova: Udala se glumica Iva Stefanović (foto)

Autor:

16.04.2018 11:10

Foto:

Foto:



Mlada glumica Iva Stefanović (27) izgovorila je juče čuveno "da" pozorišnom reditelju Marku Manojloviću (37).

Ponosna trudnica Iva Stefanović: Beba će dobiti retro ime

Ljubavnu priču mlađe sestre naše istaknute dramske umetnice Bojane Stefanović Tornjanski (38) i Marka će uskoro zaokružiti i dolazak bebe, a nedavno je u razgovoruza "Gloriju" otkrila kako su se ona i njen izabranik upoznali.

– Susret se desio na neočekivanom mestu, u pozorištu. Šalu na stranu, Marko i ja smo se upoznali preko zajedničkih prijatelja, ali ubrzo nas je spojio i jedan divan zajednički projekat. U pitanju je predstava “Magareće godine” po romanu Branka Ćopića, koju smo radili u Pozorištu “Boško Buha”. Svi iz ansambla mnogo volimo taj komad, a za mene je proces rada imao poseban značaj zato što smo se Marko i ja tada prepoznali.

Iako je u petom mesecu trudnoće, mlada je u bajkovitoj venčanici nije napuštala podijum, a suprug je sve vreme bio uz nju. Kako je za "Gloriju" priznala jeste klasična trudnica, ali joj aktivnost prija.

- Prija mi da sam aktivna, ali naravno osluškujem svoje telo zato što je preda mnom najvažnija uloga u životu i ona je sad moj prioritet. 

Radosnom događaju su osim rodbine, prisustvovali i mladini i mladoženjini kolege glumci, među kojima je bila i Sloboda Mićalović.

Maja Gašić

Autor