Udala se Piksijeva ćerka: Glamurozno venčanje Anje Stojković u magazinu “Vogue” (foto)

Nakon sklapanja građanskog braka pre dva meseca u Parizu,  Anja Stojković (27) i francuski automobilsta Igo Valente priredili su juče glamurozno venčanje na kome je prisustvovao veliki broj zvanica iz celog sveta.

Venčanje samo za odabrane: Udala se Piksijeva ćerka (foto)


Drugo venčanje odigralo se u zmaku na jugu Francuske, a romantična lokacija, rustični ambijent i beskrekoran izgled mladenaca bili su razlozi da im japanski “Vogue” učini veliku čast i fotke sa njihovog venčanja objavi u svom štampanom izdanju.

Ćerka našeg legendarnog fudbalera Dragana Stojkovića Piksija izgledala je bajkovito u raskošnoj venčanici modne kuće Elie Saab.

Anja i Igo su bili u vezi dve godine kada su u septembru 2016. dobili ćerkicu Indiju Rouz Valente (1,5).

Legenda našeg fudbala Dragan Stojković Piksi, svojevremeno je izjavio da je više nego zadovoljom izborom njegove ćerke…

– Igo mi se dopao čim sam ga upoznao jer je sportista, iz dobre je porodice, navikao je na sportski način života koji iziskuje mnogo odricanja, požrtvovanja i treninga, izuzetno je lepo vaspitan, edukovan, smiren i lud je za Anjom – rekao je Piksi o zetu.

Glam venčanju prisustvovale su i naše poznate dame, među kojima je bila i nekadašnja manekenka i uspešna dzajnerka Marija Trlać, a koja je delić atmosfere podelila na društvenim mrežama…

Autor: Gloria.rs/M.G.
Foto: Privatna arhiva, Instagram
Podelite sa prijateljima:
Tagovi