Udala se ćerka Tomija Hilfigera: Kako izgleda kad tata dizajnira venčanicu (foto/video)

Autor:

28.06.2017 11:50

Foto:

Foto:



Obično se misli da su venčanja slavnih parada luksuza i glamura, ali nije uvek tako. U poslednje vreme se poznati parovi sve češće odlučuju za nešto skromnija, intimnija slavlja sa malim brojem zvanica.

Tako je bilo i ovog vikenda kada se udala Ali Hilfiger, ćerka čuvenog američkog dizajnera Tomija.

Tridesetdvogodišnja Ali se udala za svog dugogodišnjeg momka Stiva Haša sa kojim već ima dvogodišnju ćerkicu Harli. Kako prenosi američki portal "People", Haš je zaprosio tokom boravka u Parizu prošle godine, a buduća nevesta je tada izjavila da je izuzetno uzbuđena i srećna što će nakon šest godina veze ući u bračne vode.

Објава коју дели Dee Ocleppo (@mrshilfiger) дана 26. Јун 2017. у 8:36 PDT

I mada su prošle godine najavili da će se venčanje odigrati na porodičnom imanju u Konektikatu, promenili su planove i odlučili za nešto romantičnije mesto - privatno ostrvo Mastik koje pripada Antilima.

A post shared by Ally Hilfiger (@allyhilfiger) on Jun 19, 2017 at 4:44pm PDT

Објава коју дели Dee Ocleppo (@mrshilfiger) дана 27. Јун 2017. у 7:35 PDT


Venčanicu je napravio mladin otac, čuveni Tomi Hilfiger koji se proslavio linijom sportske garderobe, pa je iznenađenje bilo utoliko veće što je haljina bila u boho stilu.


Ponosni otac je ispratio ćerku do oltara na plaži, dok je ćerkica Harli imala značajnu ulogu, a to je da put kojim mladenci idu posipa cvećem.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading