Udaje se Pipa Midlton! Prve fotke sa venčanja decenije (foto)

Autor:

20.05.2017 11:34

Foto:

Foto:



Pipa Midlton, sestra britanske princeze Kejt, danas se udaje za bogatog finansijera Džejmsa Metjuza u crkvi iz 12. veka u selu Inglfild zapadno od Londona, a na listi zvanica su i mlađi članovi kraljevske porodice.

Sve je spremno za svadbu decenije: Prekršeno obećanje Pipe Midlton

Venčanju će prisustvovati princ Vilijam sa suprugom Kejt i njihovo dvoje dece, princom Džordžom (3) i princezom Šarlot (2), prenosi AP.

Mediji spekulišu da bi princ Hari mogao da na svečani događaj dovede svoju devojku, američku glumicu Megan Markl.

Zvaničnici kraljevske palate kažu da kraljica Elizabeta Druga neće prisustvovati venčanju Pipe Midlton, kao ni princ Čarls i njegova supruga Kamila.

Prema prisanju britanskog izdanja magazina "Hello!", mladenci su unajmili uvaženog PR gurua Džoja Miloja, na čijoj listi klijenta se nalaze velike svetske zvezde poput Viktorije Bekam, da im pomogne oko organizacije svadbe.

Ova inforacija je podstakla i spekulacije da je upravo supruga Dejvida Bekama dizajnirala venčanicu ljupke Pipe.

Pipa Midlton na strogom režimu ishrane uoči venčanja, stručnjaci tvrde: Ta dijeta je opasna

Da podsetimo, mlađa sestra vojvotkinje od Kermbridža se meseci unazad pripremaza za ovaj dan. Osim redovne fizičke aktivnosti i džoginga čiji je pasionirani pobornik, Pipa je bila i na kontroverznom režimu ishrane ne bi li figuru dovela do savršenstva za venčanje.


Paparaci su okupirali imanje Inglfild i spremno čekaju dolazak zvanica.

Објава коју дели Lama Hasan (@lamahasan) дана 20. Мај 2017. у 2:05 PDT


Uslikana je i Kejt sa princom Vilijamom kako pristiže na imanje, ne bi li se našla sestri oko završnih priprema.Koliko možemo da primetimo, vojvotkinja se odlučila za autfit u boji breksve...

Mladenci su odabrali jednostavne, ali elegantne pozivnice.

Maja Gašić

Autor