Udaje se Milica Todorović, Ceca peva na svadbi

Autor:

24.11.2016 15:04

Foto:

Foto:



Po svemu sudeći, došlo je vreme da jedna od najlepših mladih pevačica folk muzike, Milica Todorović, stane na ludi kamen.
Naime, kako piše Kurir, Milica će se udati za svog dečka Miloša Paunovića na leto. Par je pričao o svadbi, a prema želji nekadašnje pobednice “Zvezda Granda“, na njoj bi pevala njena koleginica Ceca Ražnatović.

– Milici je trenutno karijera na prvom mestu, ali ne zapostavlja svoj emotivni život. Ona je u Milošu pronašla čoveka svog života i sasvim je normalno što s njim želi da zasnuje porodicu. Odlično se slažu, a i on joj mnogo pomaže u poslu – rekla je drugarica Milice Todorović za Kurir, a potom i dodala:

– Datum venčanja još uvek nisu odredili, sve zavisi kakav će Milica imati raspored preko leta, ali je najizvesnije da će krajem avgusta ugrabiti nekoliko slobodnih dana kako bi sve to organizovala. Ono što je jasno i od čega ne odustaje jeste to da će mladoženja po nju ići u Kruševac. Hoće da se uda iz roditeljskog doma. Da li će nakon toga venčanje biti u crkvi u Kruševcu ili u Beogradu, još nije rešila, ali ona prednost daje rodnom gradu. Na svadbu će pozvati brojne kolege – zaključila je ona.

?❤❤❤ Party people ❤

A photo posted by Milica Todorovic (@cicamica022) on Dec 10, 2015 at 3:38am PST

Ovu vest zvanično još uvek nije potvrdila niti opovrgla buduća mlada.

– Ne mogu da pričam na tu temu – kratko je za Kurir izjavila buduća mlada.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading