Udaje se Adel!

Autor:

31.10.2016 11:19

Foto:

Foto:



Britanska pevačica i jedan od najboljih vokala današnjice, Adel (28) i njen dečko Sajmon Koneki (42), odlučili su da nakon pet godina svoju vezu i ozvaniče!

Pevačica se sa Sajmonom zabavlja od 2011, i već imaju dete - četvorogodišnjeg sina Anđela, a kako prenosi "Daily Mail", krajem godine par će se i veriti. U jednom intervjuu prošle godine, Adel je izjavila da je romansa sa Sajmanom "istinska ljubavna priča".

- Biti u tako sjajnoj vezi sa nekim ko je uvek tu za mene, ko je odan i zaista je deo mog bića, pomaže mi da pišem o svemu što sam ikada uradila, jer imam tu ljubav - izjavila je pevačica i dodala: - Znam da ovo pomalo zvuči kao holivudska ljubavna priča, ali samo zbog njega i našeg deteta i toga kakva sam ja u suštini, to je prava stvar, nije kliše.

Adele and Simon Konecki #adele #simonkonecki #adelelife #adelesimon

A photo posted by Adele Live Performance™ ??®© (@adele.live.performance) on Sep 17, 2016 at 12:42pm PDT

Ova godina je za britansku pevačicu svakako bila uspešna. Osim što je oborila sve rekorde u prodaji novog albuma, potpisala je i ugovor težak 90 miliona funti.

Prema izvorima bliskih paru, a kako prenosi "Mirror", Adel i Sajmon smatraju da je "pravi trenutak da razmisle o podizanju svoje veze na viši nivo".

- Oni neće praviti pompu oko venčanja, niti će objavljivati na sva znova, jer ni jedno ni drugo nisu takvi. Tako da nemojte očekivati da vidite Adel kako se šepuri velikim dijamantskim prstenom na ruci - dodao je izvor.


Adel je poslednjih deset meseci provela na turnejama, promovišući svoj poslednji album "25", koji se prodao u više od 20 miliona primeraka. Nakon ovako teškog rada i velikog poslovnog uspeha, Adel se raduje da se makar na kratko posveti svom sinu i dečku.

A da se čuju svadbena zvona, govori i način na koji je par proslavio petogodišnjicu. Naime, Adel je na taj dan imala koncert u kantri prestonici Amerike - Nešvilu. Sajmon je organizovao da se među koncete koje su planirane da se rasuju po bini, ubace i roze papirići na kojima piše "volim te".

St. Paul, MN / Xcel Energy Center / Jul 6

A photo posted by @adele on Jul 8, 2016 at 12:17pm PDT

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading