U trećoj sezoni "Ubica mog oca" konačno razrešenje najvećih misterija: Ko je ubio Milicu i Aleksandrovog oca?

Autor:

13.09.2018 15:00

Foto:

Foto:



Emitovanje treće sezone krimi serije "Ubice mog oca" zakazano je za početak novembra na TOP kanalu, a publika ne može da dočeka da sazna s kojim novim izazovima će se susresti inspektor Aleksandar Jakovljević, a koga tumači Vuk Kostić.

Poslednja klapa treće sezone “Ubica mog oca”: Kad inspektor Marjanović “presliša” Marka Miškovića (foto)

Ono što će svakako biti iznenađenje u novoj sezoni ove serije koja je odličnim scenariom, nepredvidivim zapletima i sjajnom glumom svih aktera bukvalno prikovala publiku za male ekrane, jeste razrešenje najvećih misterija.

Radoš Bajić u “Ubicama mog oca”: Kad vojni veteran pritekne u pomoć mladim inspektorima

Kako je otkrila Nataša Drakulić, scenaristkinja i jedna od autorki ovog ostvarenja, publika će konačno otkriti identitet ubica Milice Despotović i Aleksandrovog oca.

Sofija Milošević: Suze u policiji (foto)

- U trećoj sezoni bavimo se trgovinom drogom i korupcijom u zdravstvu. Ali publika će dobti i kraj priče iz prethodnih sezona, odnosno odgovor na pitanje ko je ubio Milicu i ko je ubio Aleksandrovog oca! Vreme je da sklonimo te repove, jer „ostavićemo“ neke nove i posle treće sezone - potvrdila je Nataša Drakulić za "Alo".

Nova sezona biće upotpunjena i novim glumcima, a uz njih u ovoj seriji naći će se i poznati. Nove likove u seriji će glumiti Ljubomir Bandović (načelnik odeljenja za drogu), Sanja Mikitišin (žena ubijenog doktora Dimitrijevića), Bojan Žirović, Radoš Bajić (svekar inspektora Mirka Pavlovića), Sofija Milošević, Boris Pingović (koji je zamenio pokojnog Nebojšu Glogovca)… U ovom ciklusu neće igrati jedino Katarina Radivojević, a ponovo se na scenu vraća Jelisaveta Orašanin.

Maja Gašić

Autor