U susret Evroviziji: Tijana Bogićević osvojila špansku publiku

Autor:

19.04.2017 12:13

Foto:

Foto:



Boravak Tijane Bogićević u Madridu, povodom promotivnih aktivnosti u okviru "EsPre Eurovision" zabave, pokazao je da je ona velika zvezda u Španiji.

Posle učešća na zabavi dobrodošlice u klubu „Džoj eslava“, susreta sa novinarima i medijima u hotelu „Melija Galgos“ i nastupa na centralnom koncertu u „Sala la rivijera“, u centru Madrida, Tijana Bogićević je 18. aprila u studiju španske nacionalne televizije – RTVE gostovala u šou-programu čiji je domaćin bio Manel Navaro, predstavnik Španije na „Evrosongu“, piše RTS

Tijana Bogićević: Moja svekrva je moderna i divna žena koja me obožava

Tijana je govorila o sebi, svojoj pesmi, iskustvu sa prethodnog učešća na „Pesmi Evrovizije“ i pevala je pesmu kojom će predstavljati Srbiju na najvećem muzičkom takmičenju, a sa Manelom je izvela refren njegove pesme "Do It For Your Lover".

Voditelji, urednici i ceo produkcioni tim španske nacionalne televizije, sa velikim poštovanjem su ugostili Tijanu i pokazali da svi znaju njenu pesmu, kao i da im se veoma dopada video-spot. Pored Tijane Bogićević, u šou-programu su učestvovali i predstavnici Portugalije i Finske.

Slavko Kalezić u novoj “Gloriji”: U štiklama idem na Evroviziju, to bi i Njegoš podržao

Ovim se završilo Tijanino gostovanje u Madridu realizovano na poziv organizatora "EsPre Eurovision" zabave i španske nacionalne televizije. Tijanu očekuju finalne pripreme i odlazak u Kijev.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading