U korak sa Bekvalčevima: Nata snima rijaliti po ugledu na Kim Kardašijan?


Rijaliti šou “Keeping Up With Kardashians” doneo je svetsku slavu Kim i njenim sestrama, a čini se da će najpopularnija srpska blondina slediti njene stope.

Kako prenose domaći mediji, Nataša Bekvalac će snimati rijaliti program sa sestrama Draganom i Kristinom, kao i sestričinom Zoi, a koja je nedavno i sama upolovila u muzičke vode.

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nataša Bekvalac (@bekvalceva) дана

Pevačica je za početak dogovorila snimanje 12 epizoda, a serija će se “U korak sa Bekvalčevima”, po uzoru na popularni rijaliti porodice Kardašijan.

– Na početku bila skeptična, jer nije želela etiketu učesnice rijalitija, ali je poklekla na angovor sestričine Zoi, kojoj je potrebna medijska pažnja, s obzirom na to da je na početku karijere. I sestra Kristina je odmah dala zeleno svetlo jer već ima iskustva u rijalitiju (učestvovala je u “Survajveru” 2012. godine). Najstarija Dragana ne voli javno da se eksponira, ali je zbog porodice pristala da učestvuje – kaže izvor za “Informer” i dodaje da je Nataša imala uslov da se njena deca Hana i Katja ne vide.

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nataša Bekvalac (@bekvalceva) дана

Snimanje bi trebalo da počne već krajem avgusta. Svaka epizoda će pratiti jedan dan porodice Bekvalac, a u centru pažnje će biti Nataša. Najviše kadrova će snimiti na njenom salašu u Čeneju, a kamere će pratiti Bekvalčeve i kako idu u spa, kod frizera, dok snimaju u muzičkom studiju, dok imaju nastupe…

Autor: Gloria.rs
Foto: ATA images, Instagram
Podelite sa prijateljima:
Tagovi