Kristina Radenković: Nikad se ne bih takmičila u “Slagalici”

Autor:

17.12.2016 11:47

Foto:

Foto:



Lepa glumica Kristina Radenković je već četiri godine domaćica kviza "Slagalica".

Njena razboritost i odmerenost unele su u najdugovečnije TV takmičenje poseban šarm, a Kristina je postala jedno od najvoljenijih lica s malog ekrana.

Tome je doprinelo i njeno glumačko iskustvo, ošto je Kristina po profesiji glumica.

Iako se u "Slagalici" se oseća kao "svoj na svome", tvrdi da čovek uvek može da se nadogradi, i da ništa ne bi imala protiv da se oproba i u drugačijem formatu.

- Najviše bi mi "legla" živa emisija informativno-zabavnog karaktera, jer se najbolje snalazim kad radim pod pritiskom - otkrila je voditeljka za Novosti.

Iako voli kad u njoj proradi adrenalin, tvrdi da nije tip osobe koji bi se prijavio za učešće u kvizu.

- Nikad se ne bih takmičila u "Slagalici". Kvizovi nisu u domenu mog svakodnevnog interesovanja i ne spadam u "kvizomane". Kao i svi takmičari, sigurno bih imala tremu od toga šta će drugi da kažu. Mada to ne bi trebalo da nas se tiče, ljudi smo, pa uvek strahujemo od tuđeg mišljenja. Ako bih se, ipak, našla na "vrućoj stolici" sigurno bih se dobro pokazala u igri "Moj broj", "Korak po korak" i "Asocijacije".

Kristina je otkrila i da li planira povratak u glumačke vode

- Ne, gluma me kao takva više ne interesuje. I dalje radim kao producent predstava, ali onog trenutka kad sam dala otkaz u pozorištu zauvek sam završila sa tom umetnošću.

Komentari. (0)

Loading