Trening, uprkos povredi stopala: Ivanu Španović ništa ne može da zaustavi (foto)

Autor:

16.07.2020 12:51

Foto:

Foto:



Atletičarka ne može da miruje...

 

Iako je nedavno sa medijima podelila vest o novoj povredi, srpska atletičarka Ivana Španović novom fotografijom objavljenoj na društvenoj mreži Instagram pokazala je da je borbenost njeno drugo ime. Španovićeva je, naime, serijom objavljenih slika, pokazala da je čak ni longeta na nozi ne sprečava u redovnim treninzima i spremanju za takmičenja i osvajanje novih medalja.

– Promena plana, ali nikad cilja. Ni slomljena noga ne može da me zaustavi – napisala je Ivana u opisu objave na svom Instagram profilu i dobila pregrš pozitivnih komentara i pohvala na račun izgleda.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivana Španović (@ivanaspanovic) on Jul 15, 2020 at 8:07am PDT

Podsetimo, sportistkinja je povredu zadobila skokom na stepenik u dvorištu svog porodičnog doma. Tim putem joj je pukla pločica pod stopalom i naglo je iskrenula skočni zglob. Ivani Španović je po pregledu stručnjaka a nogu stavljena ortopedska čizma od gipsa, a u narednom periodu od 4 do 8 nedelja, atletičarka će za kretanje morati da koristi štake.

Povredu atletičarke je za Sportski Žurnal prokomentarisao i njen trener Goran Obradović.

 

Pročitajte i... Povreda za povredom: Ivana Španović doživela nezgodan prelom noge

 

– Nema nikakav problem da vežba kvadriceps na toj nozi. Na levoj sve radi bez zastoja, za torzo i ruke da ne govorim. Ima štake kako se ne bi oslanjala na bolno mesto, pa kad je neko vidi deluje da je nešto teže nego što jeste, ali nije ni blizu tako – istakao je on i dodao da je prelom čist i da nije došlo do dislokacije, što je olakšavajuća okolnost u ovim teškim trenucima za našu najbolju atletičarku.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivana Španović (@ivanaspanovic) on Mar 4, 2019 at 4:33pm PST

Ipak, sudeći po njenoj najnovijoj objavi, verujemo da će se Ivana u rekordnom roku vratiti na takmičenja, spremnija nego ikada.

goran.anicic

Autor