Treći put mama: Porodila se Aleksandra Gudelj


TV voditeljka i novinarka Aleksandra Gudelj jutros rano se porodila treći put i na svet donela devojčicu.

Aleksandra Gudelj: Sinovi željno iščekuju sestru

Aleksandri je rano jutros pukao vodenjak zbog čega se odmah uputila u porodilište. Već u 5 sati i 45 minuta došla je u bolnicu i veoma brzo se porodila.

Atraktivna voditeljka se oseća odlično i presrećna je što je na svet donela ćerkicu.

Bjuti tajne Aleksandre Gudelj: Mamin savet zlata vredan

Hvala na čestitkama, presrećni smo. Nisam se uplašila, treći put je… Nije bolelo, jer je epidural zakon! Odlično se osećam, beba je bila sa mnom i prelepa je – rekla je Aleksandra za “Blic”.

Devojčici se mnogo raduje i tata Veljko, kao i sinovi Milijan (8) i Damjan (4) o čemu je Aleksandra govorila za “Gloriju” neposredno pred porođaj.

Aleksandra Gudelj: Fali nam devojčica u porodici

Otkako sam saznala da sam trudna, pričali smo dečacima o tome pripremajući ih za ono što sledi, kako bi sa sestricom ostvarili dobar odnos. Obojica vole da naslone uvo na moj stomak i osluškuju da li će beba nešto da im kaže, pa joj šapuću, pričaju, dogovaraju se šta će da joj kupe od garderobe jer neće moći s njom da dele svoju. Nekim rečima i gestovima potpuno razneže supruga i mene. Nedavno me je Damjan, dok smo ležali u krevetu i svi zajedno se mazili pred spavanje, pitao gde su moje stvari iz vremena kad sam bila beba. Bila sam potpuno zatečena, nisam ni pretpostavila zbog čega me to pita, i rekla sam mu da su kod moje majke, njegove baka Ljube. Zanimalo me je zbog čega ga to zanima, a on je kao iz topa odgovorio da moramo što pre da odemo i uzmemo sve stvari, da ih na vreme operemo, ispeglamo i sredimo pre nego što stigne beba. Veljko i ja smo ostali bez teksta.

Autor: Gloria.rs
Foto: Gloria magazin/ Dalibor Danilović/ Vidoje Manojlović
Podelite sa prijateljima:
Tagovi