Torta, baloni, šampanjac i prijatelji: Branka Veselinović proslavila 100. rođendan!


Uz puno ljubavi i radosti svojih kolega i prijatelja, tortu, šampanjac, šarene balone, glumica Branka Veselinović proslavila je 100. rođendan u Jugoslovenskom dramskom pozorištu.

Branka Veselinović: Neumerena samo u ljubavi

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели jdp (@jdpbgd) дана

Branka Veselinović: Dobrotu treba nesebično deliti

Na početku nesvakidašnje svečanosti, slavljenica je zahvalila sudbini što ju je dovela u Jugoslovensko dramsko pozorište.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Bojana Stefanovic (@bojanastefanovic4) дана

Tu sam srela ljubav svog života. Mog Mlađu Veselinovića, upoznala divne umetnike i kolege, ostvarila svoje profesionalne ambicije. U tom pozorištu sam danas dočekala i vaš aplauz i zajedno sa vama slavim 100. rođendan – rekla je glumica.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Drina Pesic Ex Duric (@pesicexduric) дана

100 svećica za rođendan Branke Veselinović: “Ugledajmo se na ljubav, plemenitost i sve dobro i lepo što oko sebe širi”

Direktorka Jugoslovenskog dramskog pozorišta Tamara Manojlović Vučković napomenula je da se danas u Jugoslovenskom dramskom pozorištu slavio optimizam, život, ljubav, jedinstvena karijera – sve što je vezano za Branku Veselinović.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Kata Mihajlov 📷 (@kata_cvijov_photography) дана

Branka je bila član prvog ansambla Jugoslovenskog dramskog pozorišta i danas je tu. Naša draga koleginica je bila član prvog ansambla JDP-a. Branka je igrala sa najvećim i najznačajnijim glumcima Jugoslavije. Dug je spisak nagrada koje je Branka dobila za svoj glumački i humanitarni rad. Bila je ambasador Unicefa i treba svi da se trudimo da joj uzvratimo osmehe, zagrljaje, ljubav i sve ono što Branka svima nama ceo svoj život daje – istakla je Manojlović Vučkovićeva.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели PREDŠKOLSKA USTANOVA ČUPKO (@pucupko) дана

Glumica Jelisaveta Seka Sablić čestitala je koleginici 100. rođendan, napominjići da je imala puno sreće jer živi ispunjen život.

Njen život je bio posvećen ljubavi za ljude. Pre svega je pomagala nesrećnim i ostavljenim ljudima, kojima smo mi toliko potrebni. Pomagala ih je materijalno, ali i zabavljala svojim glumačkim umećem – rekla je Sablićeva.

Onda se slavljenica dohvatila mikrofona i u dahu poručila:

Branka još ljubavi ište, živeli vi meni i Jugoslovensko dramsko pozorište – što je izazvalo ovacije okupljenih na proslavi njenog rođendana.

Glumac Vojin Ćetković je istakao da se, posle niza tužnih događaja, u Jugoslovenskom dramskom pozorištu slavi život.

Branki Veselinović za 100 rođendan: Otvoren legat naše najstarije glumice

Ovde smo se okupili da govorimo o ljubavi i životu, dobroti i svim divnim stvarima koje su krasile život Branke Veselinović – rekao je Ćetković.

Šareni baloni su se zatim spustili sa plafona JDP-a, a u ime ansambla JDP-a, slavljenici je predao cveće njegov najmlađi član Milan Marić.

Usledio je koktel sa tortom specijalno napravljenom za Branku Veselinović.

Autor: Gloria.rs
Izvor: Agencije
Foto: Gloria magazin/ Dalibor Danilović/ Instagram
Podelite sa prijateljima:
Tagovi