Tom Henks zaražen korona virusom

Autor:

12.03.2020 11:50

Foto:

Foto:



Dvostruki oskarovac objavio saopštenje na društvenim mrežama da su on i njegova supruga Rita Vilson smešteni u karantin u Australiji

Američki glumac Tom Henks (63) i njegova supruga, glumica i pevačica Rita Vilson (63), oboleli su od korona virusa. Henks je na svojim nalozima na društvenim mrežama objavio saopštenje u kojem navodi da se oboje nalaze u karantinu u Australiji.

https://www.instagram.com/p/B9nVasnBNF5/

- Rita i ja smo u Australiji. Osećali smo se umorno, kao da smo prehlađeni i malo su nas tela bolela. Rita je imala groznicu koja je dolazila i prolazila. Malo i temperaturu. Kako bismo bili odgovorni, što je upravo ono što svetu sada treba, testirali smo se na korona virus i saznali da smo pozitivni. E, pa... šta sad? Zvanični protokoli moraju da se poštuju. Nas dvoje ćemo biti na posmatranju i u izolaciji koliko god je potrebno. Idemo dan po dan, je l tako? Čuvajte se - napisao je dvostruki oskarovac.

Popularni glumac se nalazio u Australiji zbog snimanja filma “Elvis”, a studio Warner Bros. je nakon Henksove objave saopštio “da je jedan član ekipe oboleo od korona virusa i da dobija medicinsku pomoć”.