Tom Henks se oglasio iz karantina

Autor:

13.03.2020 14:41

Foto:

Foto:



Proslavljeni holivudski glumac Tom Henks (63) se oglasio na instagramu iz izolacije, gde se nalazi nakon što mu je potvrđen koronavirus.

- Hej ljudi, Rita i ja želimo da se zahvalimo svima ovde u Australiji koji se tako dobro brinu o nama. Imamo Covid-19 i u izolaciji smo da ga ne proširimo na još nekog. Postoje ljudi kod kojih bi taj virus mogao da dovede do veoma ozbiljnih bolesti. Idemo dan po dan. Svi mi možemo nešto da učinimo i to tako da sledimo uputstva stručnjaka i da se brinemo o sebi i jedni o drugima, zar ne? - napisao je dvostruki oskarovac koji je sa suprugom, glumicom i pevačicom Ritom Vilson (63) smeštem u jednu bolnicu u Gold Coast-u.

Bolnica u kojoj su smešteni Henk i njegova supruga

- Zapamtite, uprkos trenutnim događajima, u bejzbolu nema plakanja - zaključio je Henks citatom iz filma “A League of Their Own” uz fotografiju sa suprugom.

https://www.instagram.com/p/B9qBEyjJu4B/

Henks je juče na društvenim mrežama napisao da su se on i supruga na koronavirus testirali u Australiji, gde je on trebalo da počne da snima novi film a ona je održala koncert u Sidnejskoj operi, nakon što su osetili umor i bol s blagom temperaturom.

Naveo je i da će oboje biti “posmatrani i izolovani” onoliko dugo koliko bude potrebno.