To može samo on! Dovoljan je samo jedan potez

Autor:

05.11.2019 10:00

Foto:

Foto:



Koliko ćete dobro očistiti svoju kuću zavisi od toga čime i kako usisavate. Sjajan savet za čišćenje kuće je da započnete pozitivnim stavom i željom da vam kuća blista. Jedino na taj način ćete i zaista uživati, pogotovo kada vidite rezultate svog rada, koji će brzo doći.

Početak je uvek najteži, zato na samom startu čišćenja treba sebi dati „vetar u leđa“!

Pustite muziku koju volite, pojačajte je i krenite sa usisavanjem. Neka čišćenje bude zabavno. Idelano je da imate pravog „saveznika“ koji zapravo radi u vašu korist, a to je Philips PowerPro Aqua 3u1 štapni usisivač.

Jedna od bitnih prednosti ovog usisivača, je to što nema kablove koje biste morali da preskačete. Puni se na jednostavan način i nakon toga može da radi od 40 do 60 minuta, zavisno od modela. 

Veoma je praktičan i pogodan za brzopotezno, svakodnevno čišćenje podova i ravnih površina u stanu. Ne samo da će usisati mrve ispod stola ili prašinu u ćoškovima, već će uspešno usisati dlaku životinja sa nameštaja i podova, tako da će i vaši kućni ljubimci imati korist od ovog modernog gedžeta. 

Još jedan benefit je to što ima i ručni usisivač, kao i dodatak za mokro brisanje podova u vidu posude za vodu sa mikrofiber krpicom koju nameštate samo jednim klikom. 

Možete da ga ostavite bilo gde, u kuhinji, kupatilu, iza vrata, ne zauzima puno mesta, tako da vam je uvek na dohvat ruke i spreman za rad.

Ukoliko imate pametne trikove u rukavu poput Philips PowerPro Aqua 3u1 štapnog usisivača, postaćete pravi “umetnik čišćenja”!