Tijana, ćerka Tanje Vojtehovski: Podivljam kad mamu kritikuju

Autor:

16.04.2017 21:00

Foto:

Foto:



Zahvaljujući tome što su veoma sličnih stavova i što su poslednjih godina obe sazrele i potpuno upoznale jedna drugu, novinarka Tatjana Vojtehovski (46) i njena kćerka Tijana (25), organizator na televiziji, izbrisale su čuveni generacijski jaz.

Iako ne poriču da umeju da se sporečkaju, za razliku od vremena kada je Tijana bila mala, danas sve probleme rešavaju razgovorom.

- Nije samo ona sazrela, obe smo, zajedno. Nisam više kontrol frik, ne insistiram da sve bude u redu, i to u koordinatama mog “u redu”. Sva očekivanja prema Tijani svela sam na najmanju moguću meru. Shvatila sam da ljudi nisu džuboks da u njih ubaciš dinar i da sviraju šta ti hoćeš. Živim bez očekivanja, ali sa nadanjima - otkrila je Tatjana u razgovoru za "Gloriju".

A o tome kako podnosi breme mamine popularnosti, Tijana kaže:

- Nije mi smetalo što se pojavljuje u novinama, niti što svako može da ima mišljenje o njoj, pa makar ono i ne bilo lepo. Ali, kad god bih čula kako je neosnovano kritikuju, podivljala bih. Isto bih reagovala i da je moja mama prodavačica jabuka. Uvek sam je branila, veoma sam ponosna na nju.  

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading