Tijana Bogićević uoči nastupa na Evroviziji: Ne bojim se neuspeha, za mene je uspeh to što predstavljam Srbiju

Autor:

10.05.2017 09:25

Foto:

Foto:



Prvo polufinale 62. izdanja Pesme Evrovizije održano je sinoć u Kijevu, glavnom gradu Ukrajine. U prvom polufinalu takmičilo se 18, a u finale su se plasirali predstavnici Moldavije, Azerbejdžana, Grčke, Švedske, Portugala, Poljske, Jermenije, Australije, Kipra i Belgije.

1st rehearsal! #Eurovision2017 #InTooDeep

Објава коју дели ?TIJANA (@tijanabogicevic_official) дана 3. Мај 2017. у 3:37 PDT

Od zemalja regiona su nastupile Slovenija i Crna Gora koje nisu prošle dalje. Srbija će se predstaviti u drugoj polufinalnoj večeri, 11. maja, kada će na evrovizijsku scenu izaći i predstavnik Hrvatske.

Otvaranje Pesme Evrovizije 2017: Tijana Bogićević na crvenom tepihu (foto)

Tijana Bogićević nastupa prva druge polufinalne večeri.Ali našu predstavnicu ne zanimaju tračevi. Važno joj je, kaže, da sve prođe kako treba.

- Ne bojim se neuspeha. Šta je neuspeh? Za mene je uspeh to da predstavljam Srbiju. Ne zanimaju me komentari da neću proći u finale jer ovde svi dajemo sve od sebe - kaže Tijana.

Porodica je, kaže, prati iz Beograda, suprug joj je u Americi..., a Tijana otkriva šta su joj poručili pre odlaska

Nobles ???? @moodboardstudio

Објава коју дели ?TIJANA (@tijanabogicevic_official) дана 9. Мај 2017. у 7:11 PDT

- Pre svega su mi rekli da budem svoja jer ništa drugo i ne možete ovde. Zbog toga se ne opterećujem pobedom, izaći ću na scenu i uraditi taj nastup onako kako u trenutku osećam da treba. Daću maksimum. Svi mi uvek govore da uživam u svemu što se ovde dešava. Veliki je pritisak, tako da često zaboravim da je ovo zabava. Onda zastanem i uživam - rekla je naša predstavnica na Evroviziji za Blic i dodala:

- Meni je najvažnije kako ću da izvedem pesmu u polufinalu. Ta tri minuta su mi najbitnija. Tokom proba popravljali smo haljinu da bi izgledala perfektno, režiseri su birali kakav će kadar da bude, pa kako da se nasmejem. U principu, to je jako veliki proces i izvođaču nije uopšte lako, to je bukvalno tako izrežirano da vi u svakoj sekundi treba da znate gde je kamera. Prihvatam i savete jer smatram da su mi oni neophodni.

The Gang pt2

Објава коју дели ?TIJANA (@tijanabogicevic_official) дана 4. Мај 2017. у 3:08 PDT

S kim se najviše družite u Kijevu?

Tijana Bogićević imala prvu probu u Ukrajini: Napravili smo dobru priču (Video)

- Najviše se viđam i družim sa hrvatskim predstavnicima, zajedno smo u hotelu. Slavko Kalezić nije sa nama. Kada smo išli na predevrovizijske koncerte, bili smo zajedno smešteni, a sada smo raštrkani. Ali nema više vremena za druženje, sada je sve borba.

Kakve utiske za sad imaš o Kijevu?

Today at the press conference after our first rehearsal! So proud to represent my country! #serbiaeurovision2017 #Eurovision2017 #InTooDeep

Објава коју дели ?TIJANA (@tijanabogicevic_official) дана 2. Мај 2017. у 12:04 PDT

- Sve je ludo! Toliko ima obaveza i sve se stiže na vreme. Velika je ovo mašinerija, to mi je možda prvi utisak.

Tijana Bogićević: Moj muž je pravoslavac, obožava ćevape i sarmu i, naravno, uči srpski

Slogan ovogodišnjeg Eurosonga je "Slavimo različitosti", a finale je zakazano za subotu, 13. maja.

Komentari. (0)

Loading