Tijana Bogićević uoči nastupa na Evroviziji: Ne bojim se neuspeha, za mene je uspeh to što predstavljam Srbiju

Prvo polufinale 62. izdanja Pesme Evrovizije održano je sinoć u Kijevu, glavnom gradu Ukrajine. U prvom polufinalu takmičilo se 18, a u finale su se plasirali predstavnici Moldavije, Azerbejdžana, Grčke, Švedske, Portugala, Poljske, Jermenije, Australije, Kipra i Belgije.

1st rehearsal! #Eurovision2017 #InTooDeep


Објава коју дели 🔊TIJANA (@tijanabogicevic_official) дана

Od zemalja regiona su nastupile Slovenija i Crna Gora koje nisu prošle dalje. Srbija će se predstaviti u drugoj polufinalnoj večeri, 11. maja, kada će na evrovizijsku scenu izaći i predstavnik Hrvatske.

Otvaranje Pesme Evrovizije 2017: Tijana Bogićević na crvenom tepihu (foto)

Tijana Bogićević nastupa prva druge polufinalne večeri.Ali našu predstavnicu ne zanimaju tračevi. Važno joj je, kaže, da sve prođe kako treba.

Ne bojim se neuspeha. Šta je neuspeh? Za mene je uspeh to da predstavljam Srbiju. Ne zanimaju me komentari da neću proći u finale jer ovde svi dajemo sve od sebe – kaže Tijana.

Porodica je, kaže, prati iz Beograda, suprug joj je u Americi…, a Tijana otkriva šta su joj poručili pre odlaska

Nobles 😎👠💄💣 @moodboardstudio

Објава коју дели 🔊TIJANA (@tijanabogicevic_official) дана

Pre svega su mi rekli da budem svoja jer ništa drugo i ne možete ovde. Zbog toga se ne opterećujem pobedom, izaći ću na scenu i uraditi taj nastup onako kako u trenutku osećam da treba. Daću maksimum. Svi mi uvek govore da uživam u svemu što se ovde dešava. Veliki je pritisak, tako da često zaboravim da je ovo zabava. Onda zastanem i uživam – rekla je naša predstavnica na Evroviziji za Blic i dodala:

Meni je najvažnije kako ću da izvedem pesmu u polufinalu. Ta tri minuta su mi najbitnija. Tokom proba popravljali smo haljinu da bi izgledala perfektno, režiseri su birali kakav će kadar da bude, pa kako da se nasmejem. U principu, to je jako veliki proces i izvođaču nije uopšte lako, to je bukvalno tako izrežirano da vi u svakoj sekundi treba da znate gde je kamera. Prihvatam i savete jer smatram da su mi oni neophodni.

The Gang pt2

Објава коју дели 🔊TIJANA (@tijanabogicevic_official) дана

S kim se najviše družite u Kijevu?

Tijana Bogićević imala prvu probu u Ukrajini: Napravili smo dobru priču (Video)

Najviše se viđam i družim sa hrvatskim predstavnicima, zajedno smo u hotelu. Slavko Kalezić nije sa nama. Kada smo išli na predevrovizijske koncerte, bili smo zajedno smešteni, a sada smo raštrkani. Ali nema više vremena za druženje, sada je sve borba.

Kakve utiske za sad imaš o Kijevu?

Today at the press conference after our first rehearsal! So proud to represent my country! #serbiaeurovision2017 #Eurovision2017 #InTooDeep

Објава коју дели 🔊TIJANA (@tijanabogicevic_official) дана

– Sve je ludo! Toliko ima obaveza i sve se stiže na vreme. Velika je ovo mašinerija, to mi je možda prvi utisak.

Tijana Bogićević: Moj muž je pravoslavac, obožava ćevape i sarmu i, naravno, uči srpski

Slogan ovogodišnjeg Eurosonga je “Slavimo različitosti”, a finale je zakazano za subotu, 13. maja.

Autor: Gloria.rs
Foto: Gloria magazin/ Dalibor Danilović/ Instagram
Podelite sa prijateljima:
Tagovi