Tijana Bogićević: Ponosna sam, mi smo dali svoj maksimum, a svako ima pravo da misli drugačije

Autor:

13.05.2017 09:00

Foto:

Foto:



Tijana Bogićević sa pesmom "In Too Deep” nije uspela da se plasira u finale "Evrovizije", koje će se održati večeras u Kijevu. Mnogi je zbog toga osuđuju, drugi kažu da je odlično pevala, a predstavnica Srbije otkriva svoje utiske o ovom velikom muzičkom takmičenju i nastupu naše ekipe u Ukrajini.

Ostavili smo srce na terenu! ❤❤❤❤

A post shared by ?TIJANA (@tijanabogicevic_official) on May 11, 2017 at 1:59pm PDT

- Prvi utisak mi je odličan jer smo mi to stvarno fantastično odradili. Ono što je bilo do mene da uradim maksimalno sam dobro uradila. Sve ostalo nije bilo do mene i ne mogu da komentarišem razloge zbog koji nismo ušli u finale - kaže Tijana i dodaje:

VOTE VOTE VOTE!!!!

A post shared by ?TIJANA (@tijanabogicevic_official) on May 11, 2017 at 11:46am PDT

- Koliko vidim, tehničkih problema nije bilo, da kažemo da nam je nešto zapelo. Inače, imali smo velikih problema od prvog trenutka kada smo došli u Kijev što se tiče tehnike. Ne volim izgovore, ne krivim nikoga posebno, da sam loše otpevala, saplela se, onda bih mogla stvarno sebe da krivim. Ovako sam dala svoj maksimum i ne želim nikoga da krivim zbog toga. Nekome se možda nije svidela pesma, nekome se možda nije svidelo kako izgledam, možda se nekome nije svidelo kako pevam, ali ukusi su različiti. Ovde se takmiče ukusi i treba biti vrlo oprezan kada se bira kako se i šta se šalje na takmičenje, da bi se razmišljalo da se zadovolje svi ukusi - rekla je Tijana za Blic.

Backstage #Eurovision2017 #InTooDeep #serbiaeurovision2017

A post shared by ?TIJANA (@tijanabogicevic_official) on May 11, 2017 at 1:04am PDT

Marija Šerifović, naša pobednica na Evroviziji 2007, izjavila je da "odlazak na Evroviziju nije ekskurzija. Kada se to promeni možda od nas i bude nešto", a Bogićevićeva to ovako komentariše:

- U našoj ekipi niko odlazak na "Evrosong” nije shvatio kao odlazak na ekskurziju. Ali naravno da se slažem sa Marijom, sa svim se slažem što ona kaže. Istina je da ne treba ništa da se shvata kao ekskurzija, ali mi smo to shvatili ozbiljno. Marija je verovatno aludirala na to kako mi to nismo shvatili ozbiljno, ali je uveravam da je tim koji je izašao na binu i otpevao ovu pesmu zaista dao sve od sebe, za ostale ne mogu da tvrdim. Ljudi kada su ogorčeni, oni nekako ishitreno reaguju, ali ne mislim da je Marija zlonamerna u svojim komentarima. To je verovatno rekla iz najbolje namere - iskrena je Tijana.

Komentari. (0)

Loading