"The Frajle" ekskluzivno na portalu gloria.rs: Premijera novog spota "Srce moje" u sredu 12. jula tačno u podne

Autor:

10.07.2017 17:06

Foto:

Foto:



Novosadski ženski bend "Frajle" nedavno je objavio novi album "Ljubav na dar" koji su verni čitaoci magazina "Gloria" imali priliku da dobiju na poklon , a sada ćete na našem portalu imaćeti priliku da u sredu 12. jula tačno u podne pogledate ekskluzivnu premijeru novog spota "Srce moje".

Na albumu "Ljubav na dar" se nalazi 11 potpuno novih pesama “Frajli“ i dve obrade, a u radu na albumu su učestvovala mnoga poznata imena: Nikša Bratoš, Vojislav Aralica, Ante Gelo, Alka Vuica, Vana, Leo, Filip Gjud, Dragan Brnas i Fedor Boić.

“Frajle“ iza sebe imaju nekoliko hvaljenih izdanja – “Naš prvi album sa putovanja”, “A strana ljubavi”, “B strana ljubavi”, “Meni trebaš ti”, kao i brojne rasprodate nastupe po celom regionu

Svojim nastupima osvajaju srca publike gde god se pojave, čemu svedoče razne nagrade: MTV plej avard, Oskar popularnosti, Runjićev galeb, Zlatna bubamara, Gud filing, Helou nagrada za humanost, kao i niz drugih priznanja od strane publike, medija, kolega i kritičara.

Čitajte magazin "Gloria" i ne zaboravite da u sredu tačno u podne uživate u premijeri spota "Srce moje" popularnih "Frajli" na portalu gloria.rs

Komentari. (0)

Loading