Teško joj je: Lula Živojinović otišla iz Srbije

Autor:

28.12.2016 10:22

Foto:

Foto:



Julijana Lula Živojinović, supruga pokojnog velikana Velimira Bate Živojinovića napustila je Beograd i Srbiju kako bi provela malo vremena sa najbližima.

Njoj nije bilo lako proteklih meseci od kada je ostala bez voljenog Bate, pa je zato otišla na Kubu gde joj živi ćerka Jelena.

Lula, kako saznaje Kurir, planira da ostane tamo do proleća.

- Jelena je zvala Lulu da dođe u Havanu, pa su odlučile da bi bilo najbolje da tamo provede zimu. Da je ostala u Beogradu, sama bi dočekala praznike. Ovo će joj biti prvi Božić bez Bate, što joj veoma teško pada. Najpre nije htela da ide kod ćerke, ali je na kraju shvatila da je to najbolje rešenje. Da je ostala u svom stanu, verovatno bi Novu godinu dočekala u suzama. Nije navikla da bude sama, Bata je uvek bio uz nju - rekao je izvor blizak Luli.

Da je Batina udovica otišla iz zemlje potvrdila je glumica Eva Ras:

- Rekla mi je da joj mnogo nedostaje Bata i da će kod Jelene biti bar tri meseca. Svaki susret sa smrću je mnogo težak.Lula je pobegla u pokušaju da joj tamo bude bolje nego ovde. I ovde i tamo je sve podseća na njega, ali eto, ajde malo da promeni. Ne čujemo se otkad je otišla na Kubu, ali viđamo se kad je u Beogradu. Uz Jelenu će bar pokušati da se nasmeje iako je ta bol koju oseća neizlečiva. Često smo se sretale na pijaci. Nedostaje mi, zajedno smo od 1962. godine - rekla je glumica.

Podsetimo velikan našeg glumišta Velimir Bata Živojinović je preminuo u maju ove godine.

Komentari. (0)

Loading