Tarantino o Umi Turman: Nesreća joj se dogodila jer mi je verovala

Proslavljeni reditelj Kventin Tarantino rekao je da je to što je dozvolio Umi Turman da vozi automobil i u njemu doživi udes na snimanju “Ubiti Bila“ jedna od njegovih najvećih životnih grešaka.


Oskarovac je u intervjuu za Deadline rekao da je pre nego što je Turmanova sela za volan, on odvezao automobil u drugom smeru. Objasnio je da tada nije shvatio da postoji krivina na putu.

“Uvrnuto nabacivanje” i potres mozga: Nove optužbe Ume Turman protiv Vajnstajna i Tarantina

Tarantino je objasnio da je to što nije još jednom isprobao putanju, po kojoj je glumica trebalo da vozi automobil, bila ogromna greška.

U intervjuu za New York Times, koji je objavljen tokom vikenda, Turmanova je rekla da je brinula zbog stanja vozila, ali da je Tarantino ubedio da nastave sa snimanjem scene.

Uma je bila zabrinuta zbog snimanja te scene. Nikome od nas nije palo na pamet da se radi o opasnoj sceni. Svi smo mislili da je to samo vožnja – istakao je reditelj i dodao:

Odvezao sam automobil niz put i pomislio: ‘Dobro, ovo će biti u redu. Nema krivina’. Vratio sam se nazad na set i rekao joj da će moći to da izvede i da neće biti nikakvih problema. Umin odgovor bio je: ‘U redu’. Zato što je verovala u mene. Imala je poverenja u mene. Rekao sam joj da će biti bezbedna. Na kraju, nije bilo tako. Pogrešio sam – naveo je Tarantino, prenosi RTS.

Kako je objasnio, odluka da Turmanova vozi u suprotnom pravcu doneta je zato što je svetlo bilo bolje uz tog ugla.

Bilo je užasno kada je video da je doživela udes.

-Srce mi se slomilo. To je daleko najveća greška moje karijere. To je jedna od najvećih grešaka u mom životu – objasnio je Tarantino, navodeći da je čitav taj događaj ostavio trag u odnosu njih dvoje:

Nije da nismo pričali, ali se njeno poverenje u mene izgubilo.

Turmanova je u udesu pretrpela povrede vrata i kolena.

Uma Turman: Najprljavija bitka za starateljstvo u istoriji Holivuda

Glumica je pre neki dan na Instagramu objavila snimak udesa, koji je uprava studija “Miramaks“ na sve načine pokušala da prikrije. Turmanova se zahvalila Tarantinu što je pronašao i dao joj snimak.

Објава коју дели Uma Thurman (@ithurman) дана

Kventin Tarantino je bio izuzetno pogođen i još oseća grižu savesti zbog udesa i dao mi je snimak godinama kasnije da bi jednog dana video svetlost dana, nevezano što za taj događaj pravda najverovatnije nikada neće biti zadovoljena- napisala je glumica na Instagramu.

Osim toga, uradio je to znajući da će mu to naneti ličnu štetu i ponosna sam na njega što je postupio ispravno i hrabro – zaključila je Turmanova.

Autor: Gloria.rs
Foto: Guliver/ Getty images/ Instagram
Podelite sa prijateljima:
Tagovi