Tamara Eklston neće prestati da doji dvoipogodišnju ćerku

Autor:

10.10.2016 22:32

Foto:

Foto:



Tamara Eklston, ćerka vlasnika Formule 1 Bernija Eklstona  u iskrenom intervjuu za magazin "The Sun" otkrila je na kakve je sve neprijatnosti nailazila zato što još uvek doji ćerku Sofiju koja ima dve i po godine.

Ne znam zašto je ljudima to toliko čudno, neki su me čak i napadali. Za mene je to potpuno prirodna i lepa stvar – rekla je Tamara i dodala kako radi nešto predivno za svoje dete i ne može da shvati zašto to izaziva agresivne ispade drugih ljudi.


Tamara se o svemu savetovala sa pedijatorom koji je posavetovao da sa dojenjem prestane do četvrte godine – Zato ću polako da dođem do odgovora na to pitanje. Kraj dojenju će doći kada Sožja to poželi. Znam da će mi grudi kasnije izgledati užasno, ali to mi nije važno –

Ovo nije prvi put da se bogata naslednica našla na meti kritika javnosti zbog ponašanja prema Sofiji. Naime, Tamara želi za svoju ćerku samo najbolje pa je nedavno častila ulepšavanjem. Ovaj postupak je razbesneo mnoge mame koje je prate njene svakodnevne aktivnosti na društvenim mrežama.

-Spremamo se za vikend - napisala je Tamara pored fotografije na kojoj Sofija uživa u manikiru, a osude su stizale sa svih strana.

Tamara Eklston se nakon tri godine braka razvela od barona Džeja Ratlenda . Razlog je, kako navode strani mediji, njegovo pomaganje Džejmu Tarentu koji je u bekstvu od 2010. godine, nakon što je što je optužen za trgovinu drogom i oružjem.

Komentari. (0)

Loading