Tajna veridba zlatnog dečka: Koja lepotica je osvojila srce Bogdana Bogdanovića (foto)

Autor:

21.09.2017 16:00

Foto:

Foto:



Život jednog ood naših najboljih košarkaša, dvadesetpetogodišnjeg Bogana Bogdanoviće promenio se iz korena u poslednjih par meseci.

Sredinom jula je iz turskog Fenerbahčea prešao u NBA i potpisao trogodišnji ugovor za bivši tim Vlade Divca  i Peđe StojakovićaSakramento Kingse. Pre par dana je sa reprezentacijom Srbije osvojio srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu. O tome koliko je teško podneo gubitak od reperezentacije Slovenije u finalu takmičenja, govore i suze koje nije mogao da sakrije nakon dodele medalja.

Utehu mu nije donelo ni to što je zajedno sa Goranom Dragićem, Paom Gasolom, Lukom Dojčićem i Aleksejem Švedom proglašen jednim od najboljih pet igrača prvenstva.


I dok zlatni dečko na polju karijere niže samo uspehe, i na privatnom planu mu cvetaju ruže. Od pre par meseci je u vezi sa glumicom Jovanom Stojiljković.

Par se upoznao na svadbi Jelisavete Orašanin i Miloša Teodosića 25. juna, a u romansu su se upustili nekoliko nedelja kasnije, na letovanju na kom su bili sa košarkašem Nemanjom Nedovićem i njegovom izabranicom.

Budući da oboje vrlo drže do svoje privatnosti i ne hrle da svaki svoj postupak podele sa javnošću putem društvenih mreža, njihova veza nije privlačila mnogo pažnje. Sve dok nije procurila vest da se par verio u tajnosti i to još pre mesec dana.

- Njihov odnos je miran i bez trzavica, verujem da je zbog toga najviše i odlučio da stane na ludi kamen. O veridbi znaju samo članovi porodica i najbliži krug prijatelja. To drže u tajnosti jer ne žele da se oko toga diže prašina. Takvi su, oni se retko javno pojavljuju, na društvene mreže ne kače zajedničke slike, baš se trude da sačuvaju svoju privatnost. Od njih me ne bi čudilo da se samo jednog jutra venčaju u tajnosti - otkrio je izvor blizak paru za "Alo!".


I dok se u domaćim medijima već spekuliše kad i gde će se održati svadba, čini se da zaljubljeni par nigde ne žuri.

- Još nisu počeli sa planiranjem venčanja, nije prošlo ni mesec dana otkako su se verili, ali verujem da će Bogdan, za razliku od Jovane, hteti da svadba bude velika. Ona je skromna, ne voli ništa što je prepumpano i što je gala. Da odlučuje samo ona, to bi verovatno bilo intimno venčanje, na nekoj plaži, ovako će to gotovo sigurno biti ogromna proslava - ispričao je izvor za "Alo!".

Maja Gašić

Autor