Svi su upirali prstom u nju: Životna drama majke Džastina Bibera

Autor:

05.06.2019 11:19

Foto:

Foto:



Kada je Džastin Biber započeo muzičku karijeru, niko nije moga ni naslutiti da će već u tinejdžerskim danima postati prava zvezda.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pattie Mallette (@pattiemallette) on Dec 9, 2017 at 10:29pm PST

Odličan lek protiv depresije: Džastin Biber kupio kuću od devet miliona dolara (foto)

Da bi ga izvela na pravi put, njegova majka, Peti Malet, prošla je kroz pravi pakao. Ipak, uspela je da istraje u svojim namerama, i danas s ponosom može da kaže kako je njen sin plod njenih najboljih osobina, truda i zalaganja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pattie Mallette (@pattiemallette) on Feb 4, 2018 at 3:57am PST

Hejli Boldvin: Mali dokaz velike ljubavi prema suprugu

Još kao četvorogodišnja devojčica prošla je kroz vršnjačko, a potom i porodično nasilje. U svojoj autobiografskoj knjizi objavljenoj 2012. godine, opisala je svu torturu i psihičko zlostavljanje koje je preživela od strane bebi sitera koji su vodili brigu o njoj.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pattie Mallette (@pattiemallette) on May 11, 2014 at 1:06pm PDT

Nedugo nakon toga, deda njenog drugara iz detinjstva pokušao je seksualno da je iskoristi. Tokom trudnoće, kada joj je bilo svega 17, bila je žrtva nasilja i psihičke torture njenih vršnjaka i njihovih roditelja koji su u nju “upirali prstom” optuživši je za nemoral koji je navodno širila u kraju u kojem je živela.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pattie Mallette (@pattiemallette) on Nov 15, 2013 at 11:36pm PST

Džastin Biber privremeno napušta muziku: Želim da budem otac

-Jednostavno, znala sam da ne mogu. Znala sam samo da treba da ga zadržim. I da dam najbolje od sebe. Znate, nisam znala kako ću sve to, ali jednostavno nisam mogla da odustanem- priznala je Biberova majka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pattie Mallette (@pattiemallette) on Dec 9, 2017 at 10:53pm PST

Ona je još ispričala kako je sve vreme krivila sebe zbog svega što joj se dogodilo, a čak je na sebe prebacivala krivicu koju je osećala nakon brojnih nasrtaja starijih muškaraca koji su u njoj videli lak plen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pattie Mallette (@pattiemallette) on May 13, 2018 at 7:59pm PDT

Slika govori više od reči: Biberov lek protiv depresije (foto)

Iako su je svi ohrabrivali da prekine trudnoću i vrati se svojoj porodici, nije želela da ih posluša. U jednom trenutku, zbog nervnog rastrojstva, Peti je odlučila da izvrši samoubistvo bacivši se pod kamion koji se kretao velikom brzinom. Srećom, izbegla je smrt i odlučila da život promeni iz korena. Zadržala je bebu, a danas, s ponosom ističe kako je njen sin njen najveći uspeh, a milione koje ima na računu, smatra nagradom za svu patnju koju su preživeli.