Svetlana Ceca Kitić: Vratili su se problemi sa štitnom žlezdom


Kad je shvatila da vino i lekovi za smirenje neće rešiti problem, najbolja rukometašica sveta svih vremena, žena u koju je bilo zaljubljeno pola bivše Jugoslavije, uspela je da sačuva stan koji je kupila na kredit indeksiran u švajcarskim francima

Posle godine agonije zbog kredita u švajcarskim francima, zbog čega umalo nije ostala bez stana, nekad najbolja rukometašica sveta Svetlana-Ceca Kitić (58) konačno može da odahne. Novi ugovor, po kome će do sedamdesete godine plaćati ratu stambenog kredita u evrima, potpisala je sa drugom bankom, ali se u međuvremenu suočila sa povratkom bolesti štitne žlezde.

Agonija je počela prošlog marta kad je banka u kojoj sam 2007. podigla stambeni kredit za stan u beogradskom naselju Mirijevo jednostrano raskinula ugovor zbog kašnjenja u otplati. Kredit je bio u švajcarskim francima, banka je prvo jednom, a zatim i drugi put duplirala iznos rate. Tražili su da odmah platim veliku sumu, uz upozorenje da će u suprotnom stan ići na licitaciju. Pare nisam imala. Srce mi se ledilo od pomisli da ću sa decom na ulicu.

O njenom slučaju među prvima je pisao naš magazin, o čemu pročitajte na sledećoj strani…

PAGE    1   /   2   /   3
Autor: Gloria magazin/ Zorica Zarić
Foto: Gloria magazin/ Dalibor Danilović
Podelite sa prijateljima:
Tagovi