Svetlana Ceca Bojković primljena u bolnicu - Kakvo je zdravstveno stanje glumice?

Autor:

02.02.2021 14:30

Foto:

Foto:



Legendarna glumica Svetlana Ceca Bojković pozitivna je na korona virus, ova vest poprilično je zabrinula njene prijatelje i obožavaoce.

Svetlana Ceca Bojković hospitalizovana je u KBC 'Dragiša Mišović' prošle srede zbog upale pluća, a iako je za sada u stabilnom stanju, lekari su se na ovakav korak odlučili iz predostrožnosti, obzriom da Ceca spada u rizičnu grupu građana zbog svojih godina ali i zdravstvenih problema koje je imala ranije.

- Glumica je smeštena minule srede u KBC 'Dragiša Mišović', PCR je pozitivan, ima upalu pluća, ali je stabilno, nije na kiseoničkoj potpori. Smeštena je u  zgradi B, sama je u apartmanu, ima naravno i TV i zadovoljna je svim uslovima i kakko je osoblje pazi. Nema nikakve posebne zahteve - otkriva izvor za Mondo.

Kako je dobila brojne poruke podrške, ali i zbog velike brige Ceca je odlučila da se oglasi iz bolnice, te se zahvalila svima i otkrila kakvo je zapravo njeno zdravstveno stanje.

- Hvala vam na brizi, dobro sam. Uskoro ću, nadam se kući - poručila je Ceca Bojković.

Pročitajte i Svetlana Ceca Bojković: Što sam starija, sve više prihvatam smrt

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Srpski glumci (@serijesrbijeisrpskiglumci)

Njen voljeni suprug, Slavko Kruljević trudi se da svojoj supruzi obezbedi sve što joj je potrebno, ipak kako nije imao virus korona primoran je da sve potrebne stvari ostavi na vratima pomenute bolnice u kojoj se glumica nalazi.